Jdi na obsah Jdi na menu
 


Desítky cyklotras na Gran Canaria včetně GPS - MTB i silničky

11. 11. 2015

 

007_resize.jpg

Gran Canaria je cyklistický ráj, ročně se o tom od října do března přesvědčují tisíce milovníků kol. Kolo je k poznávání Gran Canaria, tohoto kontinentu v miniatuře ideální prostředek

Desítky cyklotras včetně GPS najdete ZDE. 

Potřebujete se však dopravit na start vašich cyklovýletů. V opačném případě budete odkázáni pouze na výlety z jednoho místa, kde budete ubytovaní a vaše objevování přírody bude spočívat pouze ve šlapání do hor a následných sjezdech z nich. 

  • pouze s námi se dostanete i na sever Gran Canaria a budete mít možnost poznat krásy zeleného severního pobřeží, jeho historických památek a krásných měst jako Teror, Firgas, Moya, Arucas, Agaete a dalších. Poznáte krásy eukalyptových a vavřínových pralesů. 
  • umožníme vám se dostat i na nádherné a málo poznané západní pobřeží, přiblížíme vám poznání horských oblastí ostrova.
  • jen s námi se neunavíte při výjezdu do nadmořských výšek nad tisíc metrů a poznáte krásu centrálních vysokohorských partií. Města jako Tejeda, Artenara, Vega de San Mateo nebo nejvyšší hora ostrova Pico de Las Nievesskalní monumenty Roque Nublo nebo Roque Bentayga a nádherné borovicové lesy, již nebudou jen Vaším cyklistickým snem. 

Kontaktujte nás za účelem dopravy na start vašeho cyklovýletu. Pokud si z ceny dopravy na start cyklovýletů - ZDE - nevyberete, zavolejte nám na +420 702 560 575 nebo napište email na grancanariaservis.cz@gmail.com. Obratem vám sdělíme cenu dopravy. Naše ceny jsou velmi výhodné, přesvědčte se sami! 

 

 

Vytisknout