Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informační setkání

 

Pro klienty, kteří si svou dovolenou na ostrově věčného jara chtějí prožít nezávisle na našich výletech a nebo jen prostě chtějí dovolenou strávit v okolí místa ubytování, jsme připravili informační schůzku, během které Vás seznámíme s ostrovem Gran Canaria a poradíme, jak během Vaší dovolené efektivně strávit čas a zažít toho co nejvíce.

Schůzka se může uskutečnit hned v den příletu a nebo následující den. Časově se Vám přizpůsobíme a přijedeme za Vámi do místa ubytování a nebo se sejdeme třeba v kavárně s příjemným výhledem na moře. To vše si domluvíme telefonicky po Vašem příletu a nebo korespondenčně před odjezdem na dovolenou

Jste na Gran Canaria poprvé a španělsky se buď domluvíte špatně anebo vůbec ne? Chcete ochutnávat místní dobroty a užívat si moře a hotelové bazény? Nebo možná máte v plánu náš ostrov důkladně poznat a chtěli byste vyrazit někam na výlet pěšky, autem nebo autobusem? 

Chcete poradit kvalitní autopůjčovnu, toužíte prozkoumat vyhlášené restaurace, bary a diskotéky v okolí? Anebo máte v úmyslu si pořádně odpočinout a skoro celou dovolenou se válet na lehátku na pláži a poznání ostrova věnovat jen jeden den? Rádi Vám poradíme, kde a jak si tyhle všechny radosti na dovolené užít.

Jsme Češi, na ostrově od roku 2012 trvale žijeme a naše výhody najdete přehledně sepsané ZDE. Protože jsme sem jezdili již mnoho let předtím jako turisté, známe ostrov ze všech pohledů. Dovolujeme si tvrdit, že máme široké znalosti destinace a kromě spousty užitečných informací, které jsme připraveni Vám sdělit, Vám také můžeme poradit s dotazy či přáními. Že si nevymýšlíme Vám potvrdí ti, kteří se s kvalitou naší práce již seznámili

Naše nabídka je především určena těm, kteří cestují na Gran Canaria samostatně, bez cestovní kanceláře. Rádi však poradíme i těm, kteří si pro svou dovolenou vybrali cestovní kancelář. Jste-li na ostrově s některou z českých CK, nemůžeme a ani nechceme nahradit jejich delegáta, jejich pracovníci jsou profesionálové na svém místě a postarají se o Vás jistě výtečně. Budete-li chtít však některé informace získat podrobnější, můžete se obrátit i na nás. Pokud jste na dovolenou vyrazili s německy mluvící cestovní kanceláří a cizí jazyk není "váš šálek kávy", nezoufejte, pomůžeme Vám s výběrem výletů, poskytneme Vám všechny možné informace a pomůžeme Vám případně s tlumočením z němčiny. Jsme připraveni Vám poradit i v nouzi, když nedej bože onemocníte. 

V průběhu informační schůzky Vám podáme spoustu informací o tom, jak to ve Vaší destinaci chodí, kde dobře a výhodně nakoupit potraviny, oblečení, dárky, kde je lékárna, dobrá restaurace, kavárna, ale také kam můžete jet na výlet organizovaně se skupinou nebo kam se vydat sami půjčeným autem. Poskytneme Vám mapu destinace a provedeme základní orientaci na ní včetně vyznačení důležitých míst

Nejsme samozřejmě schopni Vám během hodinové schůzky říci zcela vše o ostrově, neumíme zařídit, aby ve Vaše vysněné dny slunce svítilo nebo aby nepršelo. Neumíme ani ohřát oceán, dodat mořské vlny nebo je naopak zklidnit. Stejně tak není v naší moci ovlivnit počet a druh živočichů v moři a vysvětlit chaluhám, že na pláži nemají co dělat. Umíme Vám však říci, která pláž je nejlepší, jak se tam a za kolik dopravit, kde koupit kvalitní opalovací krémy, jak fungují na plážích výstražné vlajky, kde koupit kyblík a lopatičku pro Vaši ratolest a nebo kdy je odliv a tedy čas vydat se podél pláže na procházku. Stejně tak Vám poradíme nejlepší trekové tratě v horách, doporučíme půjčovnu aut nebo kol a řekneme, které trhy stojí za hřích a kam je lépe raději ani nejezdit.

S čím Vám však rozhodně neporadíme a ani nepomůžeme jsou situace, kdy Vámi objednané ubytování nesplňuje slibované parametry, ani to, že se hoteloví klienti z jiných zemí v hotelu opíjejí a vesele vyřvávají po hotelových chodbách až do rána. Stejně tak neovlivníme změnu odletu či případné zpoždění, stejně tak nepomůžeme ani se ztrátou kufrů. Umíme však poradit, jak tuto situaci na místě řešit tak, avy Vaše dovolená byla poznamenaná touto událostí co nejméně. 

Prostě, připravte si na nás otázky, přijedeme za Vámi, příjemně se někde usadíme a budeme Vám povídat a radit. A věřte, že za hodinu se dozvíte vše potřebné a svou dovolenou si díky nám užijete, i když jste se rozhodli nevyužít našich služeb

Naše know how si samozřejmě ceníme a tak jistě pochopíte, že informační schůzka není zdarma. Nejsme placeni žádnou cestovní kanceláří ani českým ministerstvem zahraničí :-). Naše ceny jsou ale slušné a zcela jistě nenabourají Váš dovolenkový rozpočet. 

CENA informační schůzky 

destinace cena za hodinu konzultace
Maspalomas, Playa del Inglés, Meloneras * 25  
San Augustín, Bahía Feliz  27  
Puerto Rico, Amadores, ANFI  * * 30  
Taurito, Mogán 35  
Las Palmas, Telde, Arúcas, Santa Brigida 45 €

* včetně El Tablero, Sonnenland, Campo International, Campo Golf, San Fernando, Vecindario

** včetně Patalavaca, Pájar, Salobre, Tauro, Playa de Cura, Arinaga, Aguimes, Ingenio 

  • pokud zde nenaleznete svou destinaci, kontaktujte nás za účelem sjednání individuální ceny 
  • cena je včetně doprqavy do místa
  • úhrada je v hotovosti

A jak se s námi spojíte?

Jednoduše. Napište zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com a nebo nám rovnou zavolejte. Máme český mobil +420 702 560 575 a tak nám voláte v rámci svého českého tarifu. 

Dostupní jsme i na Skypu (Grancanariaservis.cz) a napsat nám můžete i přes naše facebookové stránky Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Těšíme se na Vás!