Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ubytování

2303_resize.jpg

Zajištění ubytování na Gran Canaria není komplikované. Většina hotelů a poskytovatelů dalších typů ubytování na Gran Canaria prezentuje dnes svou nabídku na specializovaných webech jako je například BOOKING.COM.

Pro výběr ubytování doporučujeme se nejprve zorientovat v letovisku, ve kterém plánujete trávit dovolenou. K tomu můžete použít přehlednou interaktivní mapu ostrova ZDE.

TOP letoviskem je Maspalomas, sestávající z částí San Augustín, Playa del Inglés, Campo International a Meloneras, trochu dále od letiště je Puerto Rico a Amadores nebo ještě dále Taurito a Mogán. Opominout samozřejmě nelze ani hlavní město Las Palmas.

Vhodné je také se seznámit s názory ostatních turistů, velmi věrohodným webem, uznávaným samotnými hoteliéry, je tripadvisor.com. Zde naleznete nejen hotely a jejich hodnocení, ale například i místa, která stojí za to navštívit.

Kdo má rád jistotu léty prověřeného vyhledávače, měl by využít web Booking.com, asi nejznámější rezervační ubytovací systém s nabídkou více než tisíce a půl ubytovacích kapacit na Gran Canaria. Booking jako jeden z mála neúčtuje žádné poplatky, ani rezervační, a ve většině případů se ubytování neplatí předem. Booking má i vlastní systém hodnocení ubytovacích zařízení zákazníky, velmi kvalitní je i jeho systém volby typu ubytování. Zde si vyberete ve Vámi zvoleném termínu, hotel, pokoj, provedete rezervaci, rezervace je Vám zaslána na Váš mail, potvrzení o provedené rezervaci si vytisknete a  toto předložíte při Vašem příjezdu do hotelu. 

Kdo preferuje ubytování v soukromí, měl by zkusit web AIRBNB.CZ