Jdi na obsah Jdi na menu
 


10 dní v apartmánech Cala Blanca za 820 euro pro dva včetně letenek

3. 4. 2015

hotel.jpg

Na Gran Canaria stále více lidí létá samostatně, tedy bez využití cestovní kanceláře

Stačí zabrouzdat po internetu, využít informace na našem webu ZDE a 10 denní dovolená na písečných plážích ostrova věčného jara se dá zakoupit i za cenu jen 820 euro pro dva včetně letenky. Chce to jen se nebát, vyrazit sám bez cestovky a neplatit přemrštěné ceny letenek a hotelů.

Jak je to možné? Tak počítejte s námi tento vzorový případ : 

TERMÍN : duben po velikonocích je vždy "nakloněn" slevám typu LAST MOMENT. Takové slevy nedávají jen cestovní kanceláře, ale i samotné hotely a apartmánové komplexy. Velikonoční "turistické šílenství" je pryč a Gran Canaria s velmi příjemným letním počasím láká k dovolené na uvolněných plážích.

LETENKY : kdo chce ušetřit peníze, ten už dávno nelétá z Prahy, ale třeba z Mnichova. Společnost norwegian.com má moderní flotilu letadel s internetem na palubě a létá na Gran Canaria nejen z Mnichova, ale i z Berlína či Varšavy. A do Mnichova (tak jako na jiná příhraniční letiště) se dá pohodlně dojet po dálnici a nebo využít autobusy Student Agency, které jezdí přímo k letištním terminálům (více info o dopravě a letišti). Letět na Gran Canaria se však dá i z jiných letišť (info ZDE). Komu se nechce cenově výhodné letecké spojení hledat, může se obrátit na nás - CENÍK. Využít můžete i nejlepší vyhledávač letenek v ČR - KRALOVNA

V termínu od 8.4. do 18.4.2015 stojí zpáteční letenky Mnichov - Gran Canaria - Mnichov pro dva dospělé přesně 560 euro včetně všech tax a poplatků LINK, tedy cca 16.000 Kč. Lety z Prahy jsou tou dobou vyprodané, ale jen pro upřesnění cena dvou letenek by stála 22.560 Kč.  

DOPRAVA Z LETIŠTĚ DO HOTELU : stačí nám sdělit jen číslo letu, počet osob a zavazadel, o vše další se už postaráme. Budeme Vás čekat v příletové hale a za 40 minut po vyzvednutí kufru jste v hotelu. Žádný rozvoz společným autobusem s dalšími turisty po všech destinacích ostrova, vlastně za hodinu a půl po příletu jste už u bazénu.  A to vše za výhodnou cenu 69 euro za cestu z letiště do hotelu Cala Blanca v lokalitě Taurito a zpět na letiště - LINK (taxi cca 140 euro). 

UBYTOVÁNÍ : cenově výhodných ubytování se při troše trpělivosti dá na Gran Canaria (mimo vánoc a silvestra) najít nespočet. Kdo nechce hledat sám, může využít naše služby, vhodné ubytování vyhledáme a doporučíme - CENÍKNejlepším vyhledávačem s jistotou případného vrácení peněz (viz konkrétní smluvní podmínky) je však bezpochyby již několik let BOOKING. Stačí si vyhlédnout lokalitu a pak již jen hledat vhodný hotel nebo apartmán. 

Pro náš příklad dovolené jsme vybrali lokalitu TAURITO. Leží sice trochu mimo hlavní turistická centra, ale má příjemnou písečnou pláž a není zde tolik lidí. Komu by nevyhovovala tato pláž, hned vedle má velký vodní park se spoustou skluzavek a velkých bazénů - LINK (vstup za poplatek). V rozumné vzdálenosti (busem, taxíkem) je i pláž v příjemném městečku Mogán - LINK (mapa) nebo turisticky velmi oblíbená pláž Amadores (mapa), využít můžete i naši dopravu na pláže ZDE.  

V lokalitě TAURITO leží apartmány CALA BLANCA, které nabízejí apartmány s jednou ložnicí (3 dospělí), dvěma ložnicemi (4 dospělí) a nebo studia pro 2 dospělé. Cala Blanca disponuje světlými a pohodlnými apartmány s velkou terasou, obývacím pokojem s TV a kuchyní s troubou a lednicí. Součástí komplexu je fitness centrum a sauna. K zázemí patří také nepřetržitě otevřená recepce, kulečník, knihovna a samoobsluha. Samozřejmostí je bazén, u kterého naleznete pool bar. Jídlo si můžete vybrat v hotelové restauraci ZDE

V uvedeném termínu 8.4. do 18.4.2015 je k dispozici apartmán s jednou ložnicí pro 3 dospělé  za neuvěřitelných 257 euro na 10 dní - LINK (upozorňujeme, že ceny se můžou měnit a nabídka může být v čase vyprodaná).   

STRAVOVÁNÍ : pobyt v apartmánech CALA BLANCA se nabízí beze stravy, ale apartmány jsou vybaveny kuchyňkou. Pro nákupy potravin je v přístavu Mogán výborně zásobená prodejna Spar, využít však můžete náš cenově výhodný e-shop GRANANARIASHOP. Potraviny si můžete vybrat v klidu domova před odletem a pak se jen věnovat své dovolené. Celý nákup Vám doručíme přímo až na pokoj v čase, který si budete přát a to včetně chlazených a mražených potravin. A věřte nám, že jsme vždy levnější než Spar, protože přirážky v turistických oblastech dosahují až 80%. Podívejte se na naše ceny a zjistíte, že zdravě a chutně se dá na Gran Canaria jíst dokonce levněji než v ČR, v průměru celkem za 6 euro na osobu a den. 

REKAPITULACE 10 denní dovolené na Gran Canaria : 

- letenky : 560 euro

- hotel : 257 euro

Celkem 817 euro pro 2 osoby.

K nákladům je samozřejmě nutné ještě započítat dopravu na letiště v Mnichově a zpět domů (bus nebo auto) a dopravu z letiště do hotelu a zpět na letiště zde na ostrově (69 euro). 

Pro ty, kteří chtějí poznat ostrov doporučujeme naši nabídku výletů, ať celodenních, nebo i kratších, v době trvání dvou nebo čtyř hodin - LINK.

Řešením pro nákupy, dopravu z letiště do hotelu a zpět a výlety je samozřejmě i zapůjčení auta, v takovém případě doporučujeme vyhledávač nejlepších cen z nabídek kvalitních autopůjčoven. ZDE si můžete vybrat ze vhodného termínu vůz, který Vám bude vyhovovat. Ve vybraném termínu lze přes společnost RENTALCARS zapůjčit automobil Fiat 500 za  mimořádných 68,55 euro nebo Ford Fiesta za 70,50 euro - LINK

Cestovní kanceláře Vám nabízejí "výhodné" týdenní pobyty, které jsou ale jen na skutečných 5-6 pobytových dní, první a poslední den strávíte na cestě a v čekání na autobus, který vás doveze z/na letiště. Za tu krátkou dobu si nejen neodpočinete, ale nemáte možnost si užít volna a poznat krásy tohoto minikontinentu. Dva týdny je podle názorů našich klientů zase příliš mnoho, optimální dobu pro dovolenou vidí v délce 10 dnů. 

Tak neváhejtezařiďte si dovolenou sami a přijeďte na Ostrov věčného jara a poznejte, tak jako skoro 4 miliony dalších turistů, kteří ho každoročně navštíví, proč je tak žádanou destinací. 

Těšíme se na Vás! 

 

Vytisknout