Jdi na obsah Jdi na menu
 


Taurito 4* hotel na týden all inclusive za 613 euro pro 2 s dítětem

9. 11. 2015

mogan-princess-and-beach-club.jpg

Blíží se zima a i přes enormní zájem turistů z EU o jedinou bezpečnou destinaci v okolí Evropy, se dají na Gran Canaria stále najít skutečně mimořádné nabídky na ubytování. 

Například Hotel Mogán Princess & Beach Club, který  se nachází v Tauritu, 4 km od Puerta de Mogán, nabízí týden s all inclusive pro 2 dospělé a dítě za neuvěřitelných 613 euro - LINK.

Hotel nabízí 3 velké venkovní bazény a 3 restaurace, relaxovat můžete na příjemné terase v hotelovém plážovém klubu na pláži Taurito, kam během dne jezdí zdarma kyvadlová doprava od hotelu. Těšit se můžete na bazén pro dospělé, odkud se otevírá panoramatický výhled, a nechybí ani bazén pro děti.

Všechny pokoje jsou klimatizované a mají terasu nebo balkon s výhledem na moře, satelitní TV se zahraničními programy a vlastní koupelnu s vanou, sprchou a fénem. Pro děti je v hotelu hřiště a dětský klub. Večer se organizují zábavní programy a navštívit můžete také noční klub. Recepce je otevřená nepřetržitě a využívat můžete i služby concierge. Hosté se mohou bavit v herně, občerstvit se ve snack baru a nakoupit si v minimarketu.

Wi-Fi je dostupné ve vstupní hale. Internetový koutek můžete využívat za příplatek.

K letišti Gran Canaria dojedete od hotelu Mogan Princess and Beach Club s námi autem za 30 minut, cesta tam a zpět Vás vyjde na 69 euro.

Letecky se na Gran Canaria můžete dopravit z mnoha letišť. Nejlevněji Vás nyní doprava tam a zpět pro 2 dospělé a dítě do 11 let na tento konkrétní termín vyjde s Ryanairem z Krakowa na 1.914 zlotých (cca 12.300 Kč).

Celá luxusní týdenní dovolená ve 4* hotelu s all inclusive a dopravou Vás pak vyjde pro 2 dospělé a dítě na necelých 30 tisíc korun. 

A věřte, že krakowské letiště je blíže než si myslíte a že ceny letenek za trochu "zdržení" opravdu stojí. Dopravu zajišťuje například  pro cestující z celé ČR velmi pohodlně vlakem a busem LEO Expres,  

Tak šťastnou cestu! 

Vytisknout