Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Budapešti nyní levně na Gran Canaria

5. 5. 2016

ryanair-proud-vody.jpg

Jak jsme již informovali dříve ZDE a ZDE, z Polska se díky společnosti Ryanair dá již několik měsíců velmi levně letět na ostrov Gran Canaria. Dokonce ze dvou letišť. K letišti Varšava se od listopadu 2015 přidalo letiště Jana Pavla II. v Krakově. A zpáteční letenka Krakov - Gran Canaria - Krakov se dá koupit již za necelé 2 tisíce korun. A nezahálejí ani dopravci, kteří Vás na letiště Krakov z Česka a Slovenska skutečně levně dopraví - LINK

Nedávno se k Polsku přidal i další soused Slovenské republiky, Maďarsko. O nové lince z hlavního města Maďarska do Las Palmas jsme informovali v aktulitách dříve ZDE. A ceny zpátečních letenek nejsou nezajímavé, například pro jednoho dospělého tam a zpět bez velkého kufru stojí cesta 4,5 tisíce korun. 

A nevěřte, že Budapešť je daleko. Díky společnosti Student Agency je letiště Ferencze Lista v Budapešti vzdálené jen několik hodin jízdy. Pro cestující z Moravy či Slovenska je nejvýhodnější využít automobilovou dopravu, přičemž parkování na letišti není příliš drahé - týden stojí cca 600 Kč (6.900 forintů). 

Vytisknout