Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nakupování v Las Palmas - Zara, Mango, Stradivarius, Bershka a mnoho dalších značek

triana.jpg

Snad každý turista nahlédne během dovolené alespoň jednou do obchodu. A obchodníci po celém světě této touze, přivést si z dovolené něco mimořádného, nějakou památku, či prostě jen „něco na sebe“, vycházejí velice rádi vstříc. A nejinak je tomu i na Gran Canaria, kam mnozí turisté jezdí i "jen nakupovat"

Gran Canaria přitahuje kupující díky svému nízkému daňovému zatížení, DPH je zde jen 7%. Přítomnost obchodů s významnými národními i mezinárodními značkami (Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Cortefiel, Nikki, Bata, Promod, Adidas, C&A, Guess, Desigual, Desnudos, H&M a další) spolu se širokou sítí obchodních hypercenter, kde je možné zakoupit i typické kanárské výrobky, dělají z ostrova ideální místo k nakupování.

SLEVY. Důležité je i období, které si pro Vaše nákupy vyberete. Slevy nejsou na kanárských ostrovech "kdykoliv", ale jen ve vládou určených měsících. V zimě je to zpravidla od 6.1. do 6.3. a v létě od 1.7. do 31.8.. Za to však slevy dosahují až 70% a o tom, že se vyplatí v tomto čase nakupovat, svědčí například množství kontinentálních Španělů, kteří na Gran Canaria každoročně za nákupy přijíždějí. Slevy v roce 2016 jsou určeny TAKTO

Nákupní centra se většinou nacházejí ve velkých městských centrech. V hlavním městě Las Palmas mezi naprosté TOP patří historická ulice Triana nebo moderní a rušná třída Mesa y López. Dobře nakoupit se dá i v obchodním centru Las Arenas nebo v centrech mezi městy Las Palmas a Telde, kde najdeme i klasický outlet.

Nebojte se nám sdělit své přání, určitě najdeme řešení a vybereme spolu s Vámi to nejlepší pro Vaše nákupy. 

ORGANIZACE VÝLETU

V ceně výletu je doprava z hotelu do Las Palmas a zpět z Las Palmas do hotelu včetně čekací doby na místě v rozsahu 2 hodin. Každá další hodina čekání stojí 6 euro

Po příjezdu do Las Palmas Vás vysadíme v jedné ze tří obchodních oblastí - Triana, Mesa y López nebo Las Arenas, podle Vašeho výběru. 

Na přání Vás převezeme mezi jednotlivými obchodními centry, v základní čekací době dvou hodin je převoz bezplatný, v dalších hodinách je cena za převoz mezi centry obsažena v platbě za čekání. 

Na přání Vám při čekání uskladníme nakoupené věci v autě. 

CENA : 

Destinace cena  vč. 3 hod. čekání další hodina čekání
San Augustín, Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras 59 
ANFI, Puerto Rico, Amadores 65 
Taurito, Puerto Mogán 69 

Cena je za auto (osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby).  

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti po skončení výletu k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě :-). 

Maximální POČET OSOB v jednom osobním autě : 4.

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, kontaktní telefon, požadovaný termín, místo ubytování a počet osob.  

Těšíme se na Vás!

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář