Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výhodné nákupy jen deset minut od Playa del Inglés

cc-atlantico-vecindario-05.jpg

Snad každý turista nahlédne během dovolené alespoň jednou do obchodu. A obchodníci po celém světě této touze, přivést si z dovolené něco mimořádného, nějakou památku, či prostě jen „něco na sebe“, vycházejí velice rádi vstříc. A nejinak je tomu i na Gran Canaria, kam mnozí turisté jezdí i "jen nakupovat"

Gran Canaria přitahuje kupující díky svému nízkému daňovému zatížení, DPH je zde jen 7%. Přítomnost obchodů s významnými národními i mezinárodními značkami (Zara, Mango, Stradivarius, Bershka, Cortefiel, Nikki, Bata, Promod, Adidas, C&A, Guess, Desigual, Desnudos, H&M a další) spolu se širokou sítí obchodních hypercenter, kde je možné zakoupit i typické kanárské výrobky, dělají z ostrova ideální místo k nakupování.

SLEVY. Důležité je i období, které si pro Vaše nákupy vyberete. Slevy nejsou na kanárských ostrovech "kdykoliv", ale jen ve vládou určených měsících. V zimě je to zpravidla od 6.1. do 6.3. a v létě od 1.7. do 31.8.. Za to však slevy dosahují až 70% a o tom, že se vyplatí v tomto čase nakupovat, svědčí například množství kontinentálních Španělů, kteří na Gran Canaria každoročně za nákupy přijíždějí. 

Nákupní centra se většinou nacházejí ve velkých městských centrech. Na jihu ostrova, skutečně nedaleko od turistických center, je nákupní centrum Atlántico. Najdete v něm mnoho značkových obchodů, ale také restaurace, multikino nebo obchody s elektronikou či supermarket Carrefour. 

Nenašli jste v interaktivní mapě nákupního centra svůj obchodNebojte se nám sdělit své přáníurčitě najdeme řešení a vybereme spolu s Vámi to nejlepší pro Vaše nákupy. 

ORGANIZACE VÝLETU

V ceně výletu je doprava z hotelu do nákupní centra Atlántico a zpět do hotelu bez rozdílu čekací doby. Prostě nakupujte tak dlouho, jak se Vám bude chtít a jak Vám peněženka dovolí a potom nám prostě jen pošlete sms nebo zavolejte, v kolik hodin Vás máme vyzvednout. Maximální doba nákupu je určena otevírací dobou obchodního centra (po-so od 10 do 22 hod.). 

Návštěvou obchodního centra Atlántico ale nákupy nekončí, na přání Vás v rámci stejného výletu zavezeme i do obchodního centra El Tablero a nebo do obchodů v zóně Meloneras (Guess, Stradivarius a další. Zde na Vás zdarma počkáme hodinu, než dokončíte své nákupy (další hodina čekání 2 euro). 

Na přání Vám při čekání bezpečně uskladníme nakoupené věci v autě. 

CENA : 

Destinace cena  bez omezení doby nákupu 
San Augustín, Playa del Ingles, Maspalomas, Meloneras 29 
ANFI, Puerto Rico, Amadores 35 
Taurito, Puerto Mogán 39 


ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti po skončení výletu k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě :-). Cena je za auto (osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby).  

Maximální POČET OSOB v jednom osobním autě : 4. Pro počet osob 5-8 vypravíme 2 auta. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil 702 560 575. Voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, kontaktní telefon, požadovaný termín, místo ubytování a počet osob.

Těšíme se na Vás!

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář