Jdi na obsah Jdi na menu
 


Off road tour

offroad_1.jpg

Celodenní výlet (9 - 10 hodin) s českým řidičem a privátním doprovodem v jedné osobě Vás seznámí s krásami turisty nedotčené přírody ostrova. Naše výhody máte přehledně ZDE

Vypravujeme pouze privátní malé skupinky, autobus ani mikrobus touto trasou neprojede, uvidíte to, co jiní nemají šanci shlédnout! 

A co uvidíte? To nejlepší z přírody ostrova Gran Canaria, posuďte sami! 

V průběhu "Off road tour" navštívíme civilizací nedotknuté části ostrova, projedeme po prašných cestách hluboká údolí, mohutné kaldery, uvidíme přehrady, akvadukty, studně, borovicové lesy, strhující výhledy na Roque Nublo, Pico de Teide, střed i jih ostrova a další skály a údolí. Možnost oběda v tradiční kanárské restauraci.

A to vše doprovodíme během jízdy podrobným výkladem o historii ostrova a jeho současnosti, o všech místech kudy budeme projíždět!

CENÍK VÝLETU

Cena je za auto, nikoliv za osobu.

Auto je určeno pouze pro vás a vaši skupinu/rodinu. Počet osob v autě si určujete vy sami.                        

HOTEL                                                                     POČET OSOB VE VOZIDLE
  1-4* 5-6** 7-8***
Maspalomas 235 - -
Puerto Rico/ANFI/Amadores 235 - -
Taurito/Mogán 235 - -
Las Palmas 255 - -

!! cena je v EUR vždy za vozidlo, nikoliv za osobu (klimatizované osobní auto)!!

  • *os.auto, ** MPV, ***mikrobus
  • počet osob v autě si určujete vy sami, my k vám nikoho CIZÍHO do auta nepřidáme
  • cestovní kanceláře nabízejí obdobné individuální VIP výlety od 60 euro/osobu, s polovičním programem, bez českého doprovodu a bez výkladu během jízdy nebo bez provedení památkou
  • Maspalomas = Bahía Feliz, San Augustín, Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras, Campo International, Salobre, Pasito Blanco
  • v sobotu a neděli účtujeme ke standardní ceně výletu příplatek 10% k ceně.  
  • nenašli jste v ceníku vaši destinaci? Napište nám na grancanariaservis.cz@gmail.com
  • ceník je platný pro objednávky od 30.5.2023

ÚHRADA CENY výletu se provádí v hotovosti k rukám řidiče a českého privátního doprovodu znalého ostrova v jedné osobě.

PROGRAM VÝLETU

Z hotelu doporučujeme vyjet nejpozději v 09:00 hodin. Vyzvedneme vás před hotelem a na úvod zamíříme úzkým údolím k přehradě. Dále budeme stoupat po prašné cestě po skalní stěně a přejedeme do dalších údolí, kde si vychutnáme strhující výhledy na skalní masivy. V zimních měsících jsou k vidění i vodopády. Potom nahlédneme do údolí Fataga a podíváme se na zbytky akvaduktu, kterým se dříve přiváděla voda na pole na pobřeží. 

Údolím Fataga následně pojedeme do hor, kde po úzkých silničkách objedeme kalderu Tirajana, starou 12 milionů let. V městečku Santa Lucia bude možnost odpočinku s případným obědem v tradiční kanárské restauraci s nabídkou místních specialit. Poté nás již čeká hlavní část naší Off road tour, přibližně 15 km dlouhá prašná cesta po skalních stěnách nad hlubokými údolími, budeme projíždět lesy s krásnými kanárskými borovicemi, ale i náhorní plošiny. Uvidíme přehrady, akvadukty i stará vodní díla, kde se zadržovala podzemní voda. Za dobrého počasí budeme obdivovat výhledy až na sousední ostrov Tenerife s nejvyšší horou Španělska, Pico de Teide. Výhledy na skálu Roque Nublo jsou samozřejmostí. 

Závěrem našeho výletu budeme sjíždět na pobřeží a budeme se doslova kochat skvostnými výhledy nejen na písečné duny Maspalomas. 

Po dojezdu z hor na pobřeží vás odvezeme do vašeho hotelu. 

ORGANIZACE VÝLETU

Každý výlet je individuální a s každým zákazníkem projednáváme před výletem všechny jeho detaily, včetně oblečení, obutí, jídla, pití etc. Základní organizační pokyny k našim výletům najdete ZDE

Vyzvedneme vás u vašeho hotelu na místě, které si předem spolu domluvíme. Po ukončení výletu vás odvezeme zpět k vašemu hotelu. 

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv s pevnou patou, pro krátké procházky na zastávkách. V měsících říjen až duben doporučujeme teplejší oblečení do horV letních měsících nezapomeňte přibalit opalovací krém, případně pokrývku hlavy. Nemějte obavy z prachu, jedeme v uzavřeném autě.  

Balená voda je během výletu pro všechny zdarma v objemu až 2 litry na osobu, netahejte se s ní z hotelu!

V ceně výletu není oběd. Je plánovaná zastávka v restauraci za tímto účelem, případně si můžete vzít z hotelu sebou svačinu. Jídlo je možná zakoupit i po cestě.

Výlet je vhodný pro děti od 14 let věku. 

Vezměte si sebou USB kabely, nabíječku na telefon, foťák nebo kameru. Na výletu je možnost dobití baterií. 

ODJEZDY : doporučený čas odjezdu na výlet je 08:30 hodin od hotelu, nejpozději však v 9 hodin, není-li dohodnuto předem jinak. S ohledem na počasí doporučujeme především v zimních měsících odjezd co nejdříve. Předpokládaný návrat do Vaší destinace je kolem 18-19. hodiny.  Výlet trvá cca 10 hodin. 

Auto je určeno výhradně pouze pro Vás a Vámi určené spolucestující, my k Vám nikoho cizího do auta nepřidáme. Omlouváme se ale, že nebudeme akceptovat Vaše požadavky na zajištění dalších spolucestujících.  

Vyhrazujeme si právo výlet bez náhrady zrušit a nebo jeho termín přesunout a to především z důvodu nepříznivého počasí nebo zásahu vyšší moci (stávka, výluka, živelná pohroma, varování a výstraha meteorologů a pod.). V případě zrušení výletu nevyžadujeme žádné storno poplatky. 

REZERVACE VÝLETU

E-MAIL: zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, požadovaný termín, počet osob, hotel, kde jste/budete ubytováni.

TELEFONčeský mobil +420 702 560 575, z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

MLUVÍME ČESKY

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Těšíme se na Vás!

 

Vytisknout