Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lihovar a likérka v Arucas

fotografie3686_resize.jpg

Čtyřhodinový výlet s českým řidičem a privátním doprovodem v jedné osobě Vás seznámí s nádherným městem na severu ostrova, s jeho historickým centrem, katedrálou, ale hlavně lihovarem a likérkou s výrobou podle tradičních kanárských receptur. Jako bonus obydlené jeskyně a sopečný kráter! Naše výhody máte přehledně ZDE

Čtyřhodinové výlety jsou vhodné pro turisty s typem stravování ALL INCLUSIVE, vyjedeme po snídani a stihneme bez problémů oběd. 

Vypravujeme pouze privátní malé skupinky, autobus touto trasou neprojede, uvidíte to, co jiní nemají šanci shlédnout! 

Co všechno uvidíte? Skvosty ostrova, posuďte sami! 

východní pobřeží - bývalá rybářská vesnička - obydlené jeskyně - průjezd Las Palmas likérka a lihovar s výrobou z cukrové třtiny - ochutnávka rumů, likérů (vstupné 7 eur/osoba) - neogotická katedrála - historické kanárské město - francouzský park - zelená část ostrova - nekonečné banánové plantáže. Jako bonus sopečný kráter! 

A to vše doprovodíme během jízdy podrobným výkladem o historii ostrova a jeho současnosti, o všech místech, kudy budeme projíždět!

CENÍK VÝLETU

Cena je za auto, nikoliv za osobu.

Auto je určeno pouze pro vás a vaši skupinu/rodinu. Počet osob v autě si určujete vy sami.               

HOTEL                                                                     POČET OSOB VE VOZIDLE
  1 - 4
Maspalomas 59 €
Puerto Rico/ANFI/Amadores 65 
Taurito/Mogán 69 
Las Palmas 89 
  • cena je v EUR vždy za vozidlo, nikoliv za osobu (klimatizované osobní auto)
  • počet osob v autě si určujete vy sami, my k vám nikoho CIZÍHO do auta nepřidáme!!
  • v ceně není vstupné do likérky (7 e za osobu, děti zdarma) 
  • cestovní kanceláře nabízejí obdobné individuální VIP výlety jen jako součást celodenního výletu v cenách od 50 eur/osobu, i bez českého průvodce a bez výkladu během jízdy nebo bez provedení památkou
  • Maspalomas = Bahía Feliz, San Augustín, Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras, Campo International, Salobre, Pasito Blanco
  • nenašli jste v ceníku vaši destinaci? Napište nám na náš e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com

​​ÚHRADA CENY výletu se provádí v hotovosti k rukám řidiče a českého privátního doprovodu znalého ostrova v jedné osobě. 

PROGRAM VÝLETU

Výlet organizujeme jen v pracovní dny a pouze v dopoledních hodinách. Důvodem je otevírací doba likérky. Pouze v pátek je likérka otevřena až do 18 hodin.

Ráno (podle času snídaně ve vašem hotelu) Vás vyzvedneme před hotelem. S krátkou zastávkou v rybářské vesničce a po průjezdu hlavním městem Las Palmas dojedeme do města Arucas. Zde absolvujete exkurzi v likérce (vstupné 7 e/osobu není v ceně výletu) v délce cca 45 minut včetně ochutnávky třtinových rumů a likérů. V podnikové prodejně je možné si zakoupit produkci lihovaru za velmi výhodné ceny. Následně si projdete centrum města včetně francouzského parku, navštívíte neogotickou katedrálu a z vyhlídky budete obdivovat krásy severního pobřeží, zelených úbočí, hlavního města Las Palmas a za dobrého počasí i nejvyšší horu Španělska na sousedním ostrově Tenerife (vyhlídka dočasně uzavřena). 

Zpáteční cesta nás zavede přes sopečný kráter již přímo k vašemu hotelu. 

ORGANIZACE VÝLETU

Vyzvedneme vás u vašeho hotelu na místě, které si předem spolu domluvíme. Po ukončení výletu vás odvezeme zpět k vašemu hotelu. 

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuvteplejší oblečení (v měsících říjen - březen). V letních měsících nezapomeňte přibalit opalovací krém, případně pokrývku hlavy. 

Pitná voda je během výletu pro všechny zdarma (1,5 litru na osobu), netahejte se s ní z hotelu!

Vezměte si sebou USB kabely, nabíječku na telefon, foťák nebo kameru. Na výletu je možnost dobití baterií. 

Auto je určeno výhradně pouze pro Vás a Vámi určené spolucestující, my k Vám nikoho cizího do auta nepřidáme. Omlouváme se ale, že nebudeme akceptovat Vaše požadavky na zajištění dalších spolucestujících.  

ODJEZDY podle času vaší snídaně. Výlet trvá 4 hodiny. 

Na výlet je nutné odjet s ohledem na provozní dobu likérky (po - čt 9:30 - 14:00, pá  9:30 - 18 hod.). Zavřeno 2023 : 8.9., 12.10., 1.11., 6.12., 8.12., 25.12.. Ve dnech 24.12. a 31.12. otevřeno jen od 9 do 12 hodin.  Zavřeno dne 1.1.2024

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně zadarmo HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE VÝLETU

E-MAIL: zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, požadovaný termín, počet osob, hotel, kde jste/budete ubytováni.

TELEFONčeský mobil +420 702 560 575, z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

SKYPE: Grancanariaservis.cz 

MLUVÍME ČESKY

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Těšíme se na Vás!

 

Vytisknout