Jdi na obsah Jdi na menu
 


Airsoft batllefield v nefalšovaném vojenském prostředí!

p5170946_resize.jpg

Nechcete být celou dovolenou jenom na pláži? Chcete si užít trochu adrenalinu? Máme pro vás tip! Navštivte s námi nejlépe vybavené airsoftové hřiště v Evropě!

NEVÍTE, CO JE TO AIRSOFT?

Je to zábavná strategická hra, alternativa paintballu, kde máte za úkol eliminovat protivníka replikami reálných zbraní, které vystřelují 6mm plastové kuličky. Airsoft vznikl v Japonsku, právě jako odpověď na americký paintball a princip hry je prakticky stejný jako u paintballu, jen se používá jiné střelivo a reálně vypadající zbraně. Kuličky neobsahují barvu, takže se hraje na přiznaný zásah, který ucítíte. Bolestivost zásahu je podstatně menší než u paintballové zbraně.

Airsoftový areál, kam vás odvezeme, je nejlépe vybavený tématický areál v Evropě. Budete opravdu nadšeni. Perfektně vybavená hrací plocha o ploše víc než více než 1.600 m2, herní zázemí, střelnice, půjčovna vybavení. Bojiště tvoří autentické prostředí vojenské základy s budovami, auty, obrněným transportérem, cisternou, které jsou doplněny o další vojenské vybavení a bedny, maskovací sítě a další. Ideální pro hru.

Airsoft je pro ty, kteří ho „hrají“, především perfektním odreagováním, aktivním využitím volného času, spojeným s relaxací a odpočinkem od stresu všedních dní. Nabízí jednoduše zážitky, které nikde jinde nezažijete.

Tak neváhejte a pojeďte si zahrát v doposud neprozkoumaném prostředí zde na Gran Canaria. A je jedno, jestli jste úplní airsoftoví začátečníci a nebo aktivní hráči. Pokud máte kamarády, třeba ze svého týmu, nebo airsoftu neznalé, využijte společnou dovolenou a prožijte fantastické dobrodružství.

Vhodné i pro teambuilding! Plánujete cestu vašeho kolektivu na Gran Canaria? Airsoftový areál je mimořádně žádaným místem pro netradiční řešení, vytváření neformálních vztahů a společné překonávání úkolů a výzev.  

CO NABÍZÍME?

Airsoftový areál, kam vás v rámci výletu odvezeme, je určený nejen pro skupiny, ale i pro jednotlivce, které organizátoři do jiných skupin zařadí. Prostě nemusíte mít svůj tým a přesto si perfektně zahrajete.

Pro skupiny je k dispozici nabídka přípravy akce ( sestavení herního scénáře, zajištění občerstvení atd. ), cena na vyžádání.

Areál je určen pro všechny věkové (12 - 16, +16) i výkonnostní skupiny.

Dobrá dostupnost (z Playa del Inglés jsme na místě za 15 minut, z Amadores cesta trvá 25 a z Mogánu 30 minut).

Otevřeno 6 dní v týdnu, dlouhá provozní doba o víkendu, flexibilita k vašim přáním a požadavkům.

Nemáte své vybavení? Veškeré vybavení si můžete půjčit, od uniformy, přes masku, reálné automatické pušky, prostě nemusíte si nic vozit a ani se o nic starat. A zapůjčení je již v ceně vstupného.

Jste větší skupina? Pro vaši skupinu nabízíme: zajištění volného prostoru, instruktáž, zázemí, celodenní program. Jsme schopni zajistit akci pro skupinu od 8 do 20 osob. Pošlete nám své požadavky! 

Areál je výborně vybavený vojenskou technikou, budovami, podchody, sklepy. Na ploše jsou umělé překážky, tank, cisterna, jeep a další makety vojenské techniky.

K dispozici je šatna, sprcha, restaurace, ale také střelnice, pokud by chtěl někdo prostě jen potrénovat střelbu.  

p5170953_resize.jpg

BEZPEČNOST

Airsoft zbraně podléhají zákonu o zbraních a střelivu, takže je asi těžko přepravíte v letadle do dovolenkové destinace, ale nebojte, opravdu vše si na místě můžete půjčit.

Samozřejmostí je maximální bezpečnost během hry. Hráči jsou povinni neprodleně uposlechnout pokynů organizátorů během akce. Před začátkem hry je určeno místo resp. point, kde se schází zasažení hráči, aby nedošlo k omylu a nebyli ostřelováni nehrající. Hráči používají při hře ochranné pomůcky zraku (brýle, mřížka, celoobličejová maska). Organizátor má právo kdykoliv během hry zkontrolovat zda hráči mají na sobě všechny povinné pomůcky. Hráč, který nebude mít dostatečně kvalitní ochranu zraku nebo nebude-li používat ochranu zraku vůbec, bude z prostoru vykázán. 

Jako munice je povoleno používat pouze 6mm nebo 8mm BB plastové kuličky, tři náplně (3x120) dostanete v ceně vstupného zdarma. Pyrotechnika je zakázána.

Airsoft je především o fair-play. Tedy nemíří se na hlavu a nepodvádí se. Prostě i na dovolené by se každý měl chovat fair-play.  

PROGRAM

Do airsoftového areálu vyjedeme po dohodě s vámi a podle otevírací doby tak, aby bylo možné co nejvíce využít otevírací dobu areálu

Vyzvedneme vás v hotelu a nejkratší cestou zamíříme do areálu. Po skončení otevírací doby, nebo podle vašeho přání, vás zase z areálu odvezeme do hotelu zpět.

Areál je otevřený ve všední dny od 15 do 19 hodin. V pondělí je zavřeno

O víkendu je otevřeno od 10 do 19 hodin. 

VSTUPNÉ včetně zapůjčení vybavení je 

- dospělý (+16 let) ve všední dny : 25 euro 

- dospělý (+16 let) o víkendu : 30 euro

- junior (12-16 let) ve všední dny : 20 euro (jen pátek)

junior (12-16 let) o víkendu : 20 euro (jen sobota od 10 do 12 hod.)

Vstupné není časově omezeno, jen provozní dobou areálu.

Obsluha mluví anglicky

ORGANIZACE VÝLETU

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv a pohodlný oděv. Je vhodná náhradní obuv, ve které budete hrát. Doporučujeme si sebou vzít hygienické potřeby (sprchový gel, ručník ...) a prádlo na převlečení.

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma, netahejte se s ní z hotelu!

Vezměte si sebou fotoaparát, areál má vyhlídkovou věž a my vám na přání zajistíme fotografie ze hry. Vezměte si i nabíječky, v areálu je možnost dobití baterií. 

CENA DOPRAVY

Playa del Inglés, San Augustín, Maspalomas 29 euro
Puerto Rico, Amadores, ANFI 39 euro
Taurito, Mogán 45 euro
Las Palmas  99 euro

Cena je za osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby.

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto a to bez rozdílu počtu cestujících (max 4 osoby).

V ceně je doprava z hotelu do areálu a zpět a naše přítomnost na místě po dobu 2 hodin. Každá další hodina stojí 6 euro. 

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti po skončení výletu k rukám řidiče a českého průvodce znalého ostrova v jedné osobě :-). 

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Pro skupinu 5 až 8 osob (dvě osobní auta) se základní cena jednoho auta násobí dvakrát (2 auta), z celkové ceny odečítáme slevu 10% (z ANFI 2 auta = 2x39 = 78, mínus 10%, tedy 70 euro). 

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme autobus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku.

Vezměte sebou rodinu! Kdo nebude hrát, může na vás počkat v příjemné restauraci nebo vás pozorovat z vyhlídkové věže. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY:

- dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
- autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg) - foto
- dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
- nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné (skype.cz). 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Rezervace e-mailem: zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

p5170947_resize.jpg

p5170954_resize.jpg

p5170948_resize.jpg

p5170952_resize.jpg

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář