Jdi na obsah Jdi na menu
 


Největší motokárová dráha v Evropě i s dětským okruhem

p5170926_resize.jpg

Nechcete být celou dovolenou jenom na pláži? Chcete si užít trochu adrenalinu? Máme pro vás tip! Navštivte s námi největší evropskou motokárovou dráhu.

Že nevíte co je to karting?

V první řadě velmi oblíbená zábava na miniaturních vozidlech, určených k závodění, a nebo prostě jen prostředek pro adrenalinovou relaxaci.

Jezdit na motokárách se dá na mnoha úrovních. Je možné si motokáry pronajímat v půjčovnách, ale také jezdit různá mistrovství, pro která jsou stavěny speciální okruhy. A na jeden z těchto okruhů, kde jezdí i mistři Španělska, vás vezmeme v rámci našeho výletu.

První motokáry pravděpodobně stavěli během druhé světové války američtí vojáci na evropských leteckých základnách. Primitivní podvozky osazovali motory z pojezdových mechanismů. Technika se do dnešních dní výrazně změnila. Co ale zůstalo jsou čtyři kola, volant s přímým převodem na tyč řízení a vedle řidiče uložený motor, který přes řetěz pohání zadní kola.

CO NABÍZÍME?

Kartingový areál, kam vás v rámci výletu odvezeme, je určený nejen pro skupiny, ale i pro jednotlivce, prostě každý si může zajezdit podle svých schopností a možností.

Pro skupiny nabízíme přípravu akce (sestavení závodu – mistrovství, zajištění občerstvení atd.), Cena na vyžádání.

Areál je určen pro všechny věkové i výkonnostní skupiny. Jezdit zde můžou na speciální dráze ve „vozítkách“ děti od již 3 let, do skutečné motokáry se posadí ale děti už od 5 let.

Skupina INFANTIL : určeno pro děti ve věku od 5 do 10 let. Motor Honda GX-160 je upraven pro maximální rychlost 25 km/h.

Skupina JUNIOR : určeno pro děti ve věku od 10 do 16 let. Motor Honda GX-160 je upraven pro maximální rychlost 45 km/h.

Skupina SENIOR : pro starší 16 let. Motor Honda GX-270 o obsahu 272 ccm dosahuje rychlosti až 80 km/h.

Skupina PROFI : pro držitele licence starší 16 let je k dispozici motokára s motorem Honda GX-390 o obsahu 390 ccm, která dosahuje rychlost až 100 km/h.

DRÁHY

Pro kategorie PROFI a SENIOR je k dispozici samostatná dráha o délce 967 metrů a šířce 8 metrů. V kategorii PROFI je rekordní čas 56.83" a v kategorii SENIOR 59.95".

Pro kategorii JUNIOR je k dispozici z důvodu bezpečnosti samostatná dráha o délce 645 metrů a šířce 8 metrů. Výjezdové zóny snesou ty nejpřísnější nároky.

Dobrá dostupnost (z Playa del Inglés jsme na místě za 15 minut, z Amadores cesta trvá 25 a z Mogánu 30 minut).

Otevřeno 6 dní v týdnu, dlouhá provozní doba o víkendu, flexibilita k vašim přáním a požadavkům.

Jste větší skupina? Jsme schopni zajistit dopravu pro 14 osoby, 5-8 osob a dále i pro 8 a více osob. Pošlete nám své požadavky! 

K dispozici je šatna, sprcha, restaurace s venkovním grilem.  

Kartingová dráha na Gran Canaria, kde budete mít možnost vyzkoušet své řidičské schopnosti, je nejen největší ve Španělsku, ale také v celé Evropě. Navíc má perfektně vyasfaltovanou závodní dráhu a celé zázemí.

Karting je pro ty, kteří ho se ho zúčastní“, především perfektním odreagováním, aktivním využitím volného času, spojeným s relaxací a odpočinkem od stresu všedních dní. Nabízí jednoduše zážitky, které nikde jinde nezažijete.

Tak neváhejte a pojeďte si zajezdit na skutečně originální dráze, a je jedno, jestli jste úplní začátečníci a nebo už máte s motokárami zkušenosti. Pokud máte kamarády, využijte množnost společné zábavy při dovolené a prožijte fantastické dobrodružství.

Vhodné i pro teambuilding! Plánujete cestu vašeho kolektivu na Gran Canaria? Kartingový areál je mimořádně žádaným místem pro netradiční řešení, vytváření neformálních vztahů a společné překonávání úkolů a výzev.  

BEZPEČNOST

Samozřejmostí je maximální bezpečnost během jízd, jezdci jsou seznámení s okruhovými pravidly a jsou povinni uposlechnout pokynů organizátorů. Amatérské motokárové závody jsou především o fair-play, tedy je nutné mít chladnou hlavu a dodržovat pravidlo, že alkohol za volant nepatří.

PROGRAM

Do kartingového areálu vyjedeme po dohodě s vámi a podle otevírací doby tak, aby bylo možné co nejvíce využít otevírací dobu areálu

Vyzvedneme vás v hotelu a nejkratší cestou zamíříme do areálu. Podle vašeho přání vás zase z areálu odvezeme do hotelu zpět.

Areál je otevřený každý den v zimě od 10 do 21 hodin, v létě od 11 do 22 hodin. 

VSTUPNÉ včetně zapůjčení motokáry a přilby je 

- PROFI a SENIOR dráha : 20 euro/8 minut (od 16 let)

- JUNIOR dráha : 15 euro/8 minut

- INFANTIL dráha : 10 euro/8 minut

ORGANIZACE VÝLETU

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv a pohodlný oděv. Je vhodná náhradní obuv, ve které budete řídit.

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma, netahejte se s ní z hotelu!

Vezměte si sebou fotoaparát, areál má tribuny a přístup k dráze a my vám na přání zajistíme fotografie z jízdy. Vezměte si i nabíječky, v areálu je možnost dobití baterií. 

CENA DOPRAVY

Playa del Inglés, San Augustín, Maspalomas

29 euro

Puerto Rico, Amadores, ANFI

39 euro

Taurito, Mogán

45 euro

Las Palmas 

99 euro

Cena je za osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby.

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto a to bez rozdílu počtu cestujících (max 4 osoby).

V ceně je doprava z hotelu do areálu a zpět a naše přítomnost na místě po dobu 2 hodin. Každá další hodina stojí 6 euro. V ceně není vstupné. 

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti po skončení výletu k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě :-). 

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Pro skupinu 5 až 8 osob (dvě osobní auta) se základní cena jednoho auta násobí dvakrát (2 auta), z celkové ceny odečítáme slevu 10% . 

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme autobus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku.

Vezměte sebou rodinu! Kdo nebude hrát, může na vás počkat v příjemné restauraci nebo vás pozorovat z vyhlídkové věže. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY:

- dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
- autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg) - foto
- dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
- nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné  

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Rezervace e-mailem: zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář