Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gran Canaria s odlety z Bratislavy a Košic

26. 5. 2017

travel-service.jpg

Linka Košice - Bratislava - Gran Canaria, každé pondělí, zdá se Vám to nemožné? Ještě před několika lety něco nepředstavitelného, nyní však zájemci o dovolenou ze Slovenska mohou v klidu letět z Košic a nebo z Bratislavy. Stačí si vybrat vhodný zájezd a letět. 

Zájezdy slovenské CK Kartago tours, která dovolenou na Gran Canaria s odlety z Košic a Bratislavy nabízí, prodává i největší internetový prodejce zájezdů INVIA. Klikněte ZDE a pak již jen zadejte jako "Zemi, oblast, místo" Kanárské ostrovy - Gran Canaria, vyberte si termín dovolené, navolte dopravu letecky a pak jen hledejte mezi desítkami či stovkami nabídek. A naleznete mezi nimi určitě zájezdy s odlety z Bratislavy a Košic, každé pondělí. 

Linka vylétá z Košic, má mezipřistání v Bratislavě a pak již míří přímo na ostrov Gran Canaria. Zpáteční cesta je samozřejmě v obráceném pořadí.

Cena samostatné letenky je cca 8.900 Kč (342 eur). a zakpupit si ji můžete ZDE 

Nabídka zájezdů CK Kartago tours je více než konkurenceschopná, svědčí o tom například cena za týdenní pobyt v tříhvězdičkovém hotelu BEVERLY PARK na Playa del Inglés od 489 eur.

A pokud se na Gran Canaria ze Slovenska vypravíte, ať přes INVIA nebo Kartago tours, podívejte se na nabídku našich služeb, zejména pak výletů a nebo dopravu na pláže. Mluvíme česky i slovensky :-). 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kanary su vzdy priorita !

(Skovranok, 27. 5. 2017 7:59)

Tak vam gratulujem ! Konecne silne konkurentne Easyjetu ! ALL THE BEST FOR STARTING !