Jdi na obsah Jdi na menu
 


Půjčovny kol a cyklistického vybavení

fotografie4034_resize.jpg

Gran Canaria je cyklistický ráj, ročně se o tom přesvědčují tisíce milovníků kol.

Pro každého cyklistu máme na Gran Canaria řešení : 

  • zajistíme dopravu Vás i Vašich kol do hotelu a zpět na letiště - ZDE
  • poradíme Vám při výběru a rezervaci kola v půjčovně kol 
  • odvezeme Vás na start výletů do hor, na severní či západní nebo východní pobřeží, aby Vaše cyklovýlety nebyly monotónní jen v oblasti turistického jihu - info ZDE

Kolo si můžete půjčit v řadě půjčoven. Jedničkou na trhu, co se týká počtu prodejen ale také kvality silničních i horských kol, je FREE MOTION. Tuto půjčovnu najdete 2x v Maspalomas, jednou v Las Palmas, Mogánu i Arguineguínu. Bohužel však platí, že největší nemusí být nejlepší.

Další námi doporučená a prověřená půjčovna je RENT BIKE PLAYA MELONERAS, která je v přízemí obchodního centra Playa Meloneras - MAPA. Využít ale můžete i CYCLO CANARIA, další půjčovny jsou potom přehledně na této MAPĚ. Půjčovny mají bohatý výběr všech kol a cena za půjčení se vyrovná s náklady na leteckou dopravu kola z Evropy. Městské kolo se půjčuje již od 16 euro za den, trekové kolo od 20 euro za den, silniční a MTB od 22 euro za den. 

Půjčovny nabízejí skutečně špičková kola a všemožné cyklistické doplňky, včetně kamer nebo speciálních jídel či nápojů. 

Upozorňujeme, že v období leden - březen je zde cyklistická špička, takže je nezbytné si kola v půjčovně rezervovat, většinou přes web a nebo telefonem.  

Rezervaci provedeme i za Vás, osobní rezervace je vyžadována například u zápůjček na méně než 3 dny. Napište nám e-mail (nebo zavolejte +420 702 560 575) jaké kolo chcete rezervovat, na kolik dní, jaké máte tretry, váhu, jak vysoko chcete sedlo, zda chcete horskou kazetu a podobně. Cena za rezervaci jednoho kola je 20 euro, rezervace každého dalšího kola stojí 5 euro. Písemnou rezervaci Vám odešleme emailem, takže můžete klidně před dovolenou spát :-). 

Využijte dále naši nabídku dopravy z hotelu do půjčovny kol na Playa del Inglés, Meloneras nebo v Arguineguín. Odvezeme Vás z hotelu do půjčovny a po vrácení kola z půjčovny zpět do hotelu. 

destinace (1-4 osoby) z hotelu do půjčovny tam a zpět
San Augustin, Salobre 20 € 34 
Maspalomas, Playa del Ingles 14  24 
ANFI, P.Rico, Amadores 24  38 
Taurito 24  38 

Chcete se ještě na něco zeptat? Napište nám na grancanariaservis.cz@gmail.com.  Jsme i na facebooku nebo na skypu Grancanariaservis.cz. 

Desítky cyklotras včetně GPS najdete ZDE. 

Kontaktujte nás za účelem dopravy na start vašeho cyklovýletu. Pokud si z ceny dopravy na start cyklovýletů - ZDE - nevyberete, zavolejte nám na +420 702 560 575 nebo napište email na grancanariaservis.cz@gmail.com. Obratem vám sdělíme cenu dopravy. Naše ceny jsou velmi výhodné, přesvědčte se sami! 

fotografie4043_resize.jpg

Zpět na CYKLOTURISTIKA NA GRAN CANARIA