Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvodem

fotografie4084_resize.jpg

Než se situace po koronakrizi uklidní, sledujte aktuální informace v našem článku ZDE

V případě, že plánujete dovolenou na Gran Canaria a potřebujete poradit, napište nám na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com. 

 

Pokud jste ze skupiny lidí, kteří po světě sami již cestovali a zvládnete objednání letenek, hotelu, dopravu na letiště a placení po internetu bez našeho návodu, můžete klidně tuto stránku opustit  a seznámit se  s naší nabídkou výletů na Gran Canaria. 

Pokud jste rozhodnuti vyrazit na svou dovolenou s cestovní kanceláří, podívejte se ZDE na nabídku tisícovek zájezdů českých, německých a rakouských cestovních kanceláří za vskutku mimořádné ceny. Oslovit vás může také samostatná nabídka společnosti Canaria Travel a nebo CK Fischer. 

Pokud však chcete si zorganizovat samostatnou cestu na Gran Canaria vlastními silami, jsou následující řádky určené právě a jenom Vám.  Předem upozorňujeme, že nemusíte mít z ničeho obavy, ani z neznáma a ani z toho, že „vedle“ Vás nebude stát delegát cestovní kanceláře. Pokusíme se Vám ukázat, že samostatný způsob cestování na Gran Canaria je vlastně ve skutečnosti snadný a že díky našemu „asistenčnímu balíčku“ - LINK (doprava z letiště, informační setkání, nabídka výletů, nákupů potravin, atd) a informacím z našeho webu, strávíte příjemnou dovolenou.

Gran Canaria, jako jeden z kanárských ostrovů, je součástí Schengenského prostoru Evropské Unie a i s ohledem na 4 miliony turistů, kteří ostrov ročně navštíví, se nemusíte obávat zvláštních bezpečnostních či zdravotních rizik. K cestě Vám stačí občanský průkaz, aktuální informace Vám poskytne WEB Ministerstva zahraničí ČR.

Na řadu věcí je však dobré být předem před cestou připraven a informován. Dostatek informací je tou nejlepší obranou proti neočekávaným událostem a také například proti zbytečným výdajům. Řadu praktických informací najdete na našem WEBu.  

A co říci závěrem?

Máte-li zajištěnou letenku a objednaný hotel, nic Vám již nebrání vyrazit na Gran Canaria. Nesmíte však zapomenout na kvalitní cestovní pojištění. Vyberte si ZDE.  

A pokud se rozhodnete pro naše služby po dobu pobytu na ostrově, vynasnažíme se Vám dovolenou výrazně usnadnit, zlevnit a zpříjemnit

Nyní máte vše pro klidnou cestu i dovolenou na Gran Canaria. Pokud jsme na něco zapomněli, napište nám, rádi Vám v mezích našich možností poradíme a budeme rádi, když využijete při své cestě naše služby. Upozorňujeme žadatele o pomoc či radu, že nejsme státní příspěvková organizace, ale soukromá firma a že naše služby jsou placené. Máme však ceny nastavené tak, aby nezatížily příliš Váš rozpočet. Informujte se o naší cenové nabídce.  

Těšíme se na Vás.