Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

 096_resize.jpg

Dobrý den,

rádi bychom se Vám představili. Jsme Češi (Ona a On) trvale žijící na jihu Gran Canaria v oblasti Maspalomas. Kristova léta máme již dávno za sebou, penze bohužel zatím v nedohlednu. Na Gran Canaria jsme jezdili dříve jako turisté a ostrov si tak oblíbili, že jsme se před několika lety rozhodli zde zůstat natrvalo. Netvrdíme, že jsme odborníky na život na Gran Canaria, ale v rámci svých znalostí ostrova a prostředí si Vám dovolujeme nabídnout služby, které osloví nejen turisty, ale i zájemce o krátkodobý či dlouhodobější pobyt. 

Naším cílem je kvalitní, profesionální a spolehlivý servis za přijatelné ceny pro návštěvníky ostrova Gran Canaria. Spolehlivě Vás přepravíme během Vaší dovolené na Gran Canaria všude, kam budete potřebovat, do každého cíle, který si vyberete z naší nabídky, poskytneme Vám rady týkající se poznávání ostrova, poradíme Vám, kam se vyplatí zajít a co vidět, kde nakoupit, kde se dobře najíst a co na ostrově vidět.

Gran Canaria není velkou zemí, ale svou pestrostí překvapí každého návštěvníka. Na rámcové poznání ostrova při krátkodobém pobytu postačí jedno či dvě odpoledne, pro skutečné cestovatele pak doporučíme „obětovat“ času více, vyrazit nejen po pobřeží, ale především do hor, kde je možné blíže poznat něco z historie ostrova, tradic místních obyvatel a krás grankanárské přírody a architektury.

Každému návštěvníkovi se věnujeme osobně, nikdy se nenecháváme zastupovat, takže se s námi setkáte na letišti a osobně Vás budeme doprovázet i při všech výletech. Naše auta, se kterými Vás budeme vozit za poznáním krás ostrova nebo jen z letiště, jsou kvalitní, pravidelně servisovaná a vybavená klimatizací pro letní měsíce. Při větším počtu zavazadel, pokud verze combi nebude stačit, je pro Vaše kufry, kola či batohy připraven i střešní nosič

Samozřejmostí je český komentář cesty i míst, kde se v rámci výletu stavíme. Pokud budete chtít zastavit pro pořízení fotografií, na oběd nebo operativně změnit trasu, rádi Vám vyhovíme, včetně prodloužení výletu. Trasy našich výletů, které máme v nabídce, nejsou pevně stanovené, na Vaše přání Vám předložíme i jiné varianty, které budou tematicky korespondovat s Vaším zájmem o přírodu, nebo historii či například o architekturu.

Splníme každé Vaše přání, které bude v našich silách, zorganizujeme pro Vás výlety, dopravíme Vás i na místa, která nenaleznete v naší nabídce a přesto Vás lákají, budeme Vašimi průvodci během Vaší dovolené.

Těšíme se na Vás.

Daniela a Karel 

GranCanariaServis

český mobil +420 702 560 575
e-mail : grancanariaservis.cz@gmail.com

Facebook : Grancanariaservis.CZ

 

 

 

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Trip

(Alena a Ivan, 26. 6. 2022 13:20)

Děkujeme panu Karlovi za dvě nádherná odpoledne. Ukázal nám místa, kde bychom se sami nedostali. S vtipným a poutavým výkladem jsme se dozvěděli o Gran Canaria spoustu zajímavostí.
Přejeme spoustu spokojených klientů.

Re: Trip

(Karel GranCanariaServis, 5. 7. 2022 0:35)

Děkujeme moc za pochvalu! Jsme rádi, že se Vám dovolená vydařila.

Poďakovanie

(Rado, 25. 11. 2018 19:59)

Chcel by som takouto formou poďakovať pánovi Karolovi.Objedlal som si ho z Letiska na hotel v Maspalomas.Pri platení mi vypadol mobil /ktorý bol týždeň starý/hodnota cca 900€...a ostal v aute.Pan Karol mi ho na druhý deň hneď priniesol na vlastné náklady na hotel.Takto sa robí dobré meno firmy.Urcite keď budem na Gran Canarii , znova použijeme jeho služby.Ešte raz VĎAKA!

Dovolená s GC servisem

(Miroslav, 30. 9. 2018 8:56)

Využili jsme služeb GC servisu v září 2018 a byli jsme maximálně spokojeni. Cestovali jsme do zahraničí několikrát s různými CK, ale tolik informací, které nám poskytl Karel o GC jsme nikdy nezískali. Velmi profesionální jednání, vše velmi dobře naplánováno, s perfektním servisem. Všem velmi doporučujeme využít této možnosti k rekreaci na Gran Canaria bez CK. Mirek