Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nákupy potravin a pitné vody při cestě z letiště Gran Canaria

25. 12. 2015

ovoce-zelenina.jpg

Pro zákazníky, kteří využijí naši dopravu z letiště Gran Canaria do místa ubytování, jsme připravili novinku.

Ne každý, kdo přijíždí na dovolenou na Gran Canaria, jede do hotelu all inclusive, naopak, velmi žádané jsou pobyty v bungalovech a apartmánech bez stravy.

Pro takové zákazníky máme řešení nákupu jídla a vody během cesty z letiště.

Na přání vám (za příplatek jen 6 euro) zastavíme při cestě z letiště do místa ubytování v supermarketu v neturistické zóně, kde si výhodně nakoupíte vodu, potraviny a další nezbytné věci pro vaši dovolenou. Z důvodu nosnosti auta je při obsazení čtyřmi osobami s kufry nákup limitován váhou max. 50 kg (cca 2 velké nákupní tašky a 2-3 velká balení vody). 

Významně tak šetříme váš čas a také peněženku, protože ceny v obchodech blízko hotelů jsou často až o 50% vyšší než tam, kde vám zastavíme. Navíc vám usnadníme zajištění pitné balené vody, které je vždy zapotřebí několik balení, protože nákup přivezeme až do hotelu. Upozorňujeme, že voda z vodovodu není na ostrově pitná.   

Po dobu nakupování na Vás počkáme (v ceně 6 euro je čekání 30 minut, další půlhodina vždy 4 eura) a následně Váš nákup odvezeme do hotelu. 

Jste z domova zvyklí nakupovat například v supermarketech LIDL? I pro vás máme řešení. LIDL má na našem ostrově již 4 prodejny. 

A jak si pohodlný nákup zajistíte? Velmi jednoduše, při objednávce dopravy z letiště nám pouze napište, že si přejete po cestě nakoupit. Vybereme nejvhodnější supermarket v neturistické zóně při cestě do vašeho hotelu, vysvětlíme vám, jak se v něm orientovat, a po dobu vašeho nákupu vám pohlídáme vaše kufry a další zavazadla. Pro nákupy vám zajistíme tašky a na přání i chladící box pro chlazené či mražené potraviny. Supermarkety jsou většinou otevřeny od 9 do 22 hodin.

Přilétáte v pozdních večerních hodinách? Máme řešení i pro vás. Pro nákupy můžete využít náš E SHOP, zboží nakoupíme a předáme vám hned po příletu. 

Vytisknout