Jdi na obsah Jdi na menu
 


Transavia spojí dvakrát týdně Mnichov a Gran Canaria, ceny od 59e

6. 11. 2016

transavia_livery_detail.jpg

Nízkonákladové aerolinky Transavia spojí Mnichov s Kanárskými ostrovy. Rozšíří tak nabídku společností Norwegian, Condor nebo Air Berlin, které na ostrovy létají z letiště F.J. Strausse

Lety byly zahájeny 29.10.2016 a Transavia létá na ostrovy Gran Canaria, Tenerife a Fuerteventura, vždy 2x týdně na každý.

Na Tenerifu v úterý a sobotu, na Gran Canaria ve středu a sobotu a na Fuerteventuru vždy ve čtvrtek a neděli.

Letadlo linky HV9423 odlétá ve středu nebo v sobotu z letiště Mnichov vždy v 06:40 hodin a na Gran Canaria přistává v 10:30 hodin, zpět do Mnichova odlétá z Las Palmas linka HV9424 v 11:15 hodin a na bavorském letišti přistává v 16:50 hodin. 

Velmi důležitou položkou v rozpočtu každé dovolené je samozřejmě cena letenek a ta je u společnosti Transavia velmi příjemná. Zpáteční letenka (Mnichov - Las Palmas - Mnichov) se dá zakoupit ve třídě BASIC již od 118e. V této nádherné lowcostové ceně je navíc přepychových 10 kg příručního zavazadla. Odbavené zavazadlo (15 až 30 kg) je, stejně jako rezervace sedačky, za příplatek.

Na letiště Mnichov lze z Čech a Moravy pohodlně dojet autem, autobusové spojení zajišťuje společnost REGIO JET (Student Agency). 

Chcete letět na Gran Canaria samostatně bez cestovky? Více informací k této variantě dovolené najdete na našem webu ZDE

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář