Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v trase Severní tour platné od 28.8.2016

28. 8. 2016

019_resize.jpg

S platností pro objednávky od 28.8.2016 jsme změnili trasu Severní tour a přizpůsobili ji přáním většiny zákazníků. 

Tour se nyní bude více soustředit na oblast severu Gran Canaria a více v ní nenajdete výjezd do horské oblasti. Vynecháme tak městečko Artenara a sopečný kráter Pinos de Gáldar, které je však možné navštívit v rámci jiných výletů, například Gran tour. Navíc však přidáme návštěvu tradičního kanárského města Agaete, procházku vavřínovým pralesem, návštěvu hlavního města guančů, Gáldaru s možností návštěvy "barevných jeskyň" Cueva Pintada a výjezd na vyhlídku nad městem Arucas, odkud je nádherný výhled nejen na hlavní město. 

A co uvidíte? To nejlepší ze severu ostrova Gran Canaria, posuďte sami! 

Sopečný kráter Bandama - likérka Arucas s ochutnávkou zdarma - město Arucas s katedrálou, parkem a vyhlídkou - přístav Puerto de las Nieves - torzo skalního monumentu Dedo de Díos - město Agaete - bývalé hlavní město Gáldar - skalní jeskyně Cenobio de Valerón - tradiční kanárské město Moya - vavřínové a eukalyptové lesy - balkonová ulice a madona Virgen del Pino ve městě Teror - zelený zemědělský sever, eukalyptové háje - město vody Firgas - banánové plantáže -  pláž Las Canteras - historická čtvrť Vegueta v hlavním městě Las Palmas s katedrálou Santa Ana a muzeem Kryštofa Kolumba (oboje bez návštěvy).

Objednávejte telefonicky nebo prostřednictvím sms na českém mobilu +420 702 560 575 a nebo e-mailem na grancanariaservis.cz@gmail.com. 

Těšíme se na Vás. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář