Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gran Canaria - přístav Puerto de Mogán

fotografie2609_resize.jpg

Odvezeme Vás do kanárských Benátek na jihu ostrova Gran Canaria. Po cestě vám budeme vyprávět o historii ostrova, jeho osídlování, ale také o samotném přístavu Mogán. Přístav s vámi projdeme a ukážeme vám to nejpodstatnější. Následně budete mít čas pro soukromou procházku nebo krátké koupání na pláži s vlnolamy. 

Prožijte nádherné chvíle v přístavu s malebnými uličkami, hospůdkami, obchůdky, nahlédněte do tajů rybářských člunů vyplouvajících každý večer na rybolov, projdete si opravnu lodí na molu nebo jen tak prostě houskou nakrmíte s dětmi ryby v přístavu.Výlet můžete uzavřít v nefalšované rybí restauraci, kde se podávají jen čerstvé a právě vylovené mořské plody. 

V 60. letech to byla jen kamenitá pláž a několik domků, než rodinu z britských ostrovů napadlo úžinu přehradit a vytvořit zde malý přístav. Malebné úzké uličky, mosty nad kanály, typicky kanárské bílé domky s barevnými okenicemi, kýčovití trpaslíci na předzahrádkách apartmánových domů. Takový je "starý Mogán".

Tak jako řada jiných míst i Puerto de Mogán si prošel turistické "vylepšení". V nově postavené části naleznete řadu příležitostí k nákupům a také krásnou písčitou pláž s půjčovnou lodí, skluzavkami či nabídkou svezení na vodních skútrech. 

V přístavu naleznete i žlutou ponorku, se kterou máte možnost se vydat na nefalšovaný průzkum podmořského světa. Více informací o ponorce a cenách naleznete ZDE. Na přání Vám zarezervujeme termín.  

Přístav Mogán je určitě vhodným místem pro strávení příjemného dne i s rodinou. 

ORGANIZACE VÝLETU

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma, netahejte se s ní z hotelu!

Na pláži je možné koupání, zeptejte se nás na zapůjčení lehátek a slunečníků

Vezměte si sebou USB kabely, nabíječku na telefon, foťák nebo kameru. Na výletu je možnost dobití baterií. 

Výlet do přístavu Mogán je možné spojit s výletem do akvaparku Taurito. Při současném objednání výletu do akvaparku Taurito a výletu do přístavu Mogán Vám na výlet do přístavu Mogán poskytneme slevu 30%.  Alternativou je také výlet na pláž v soukromém komplexu ANFI

ODJEZDY podle času vaší snídaně, oběda nebo večeře. Výlet trvá minimálně 2 hodiny. Pokud si přejete prodloužení výletuza každou další hodinu účtujeme jen 20% z ceny výletu.

CENA za auto : 

destinace  cena cesta tam a zpět
Maspalomas, Playa del Inglés, Meloneras 29 
San Augustín  32 
Amadores/Puerto Rico/Anfi 29 
Taurito -- 
Las Palmas  86 €


Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto. 

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě. 

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4. Auto je určené pouze pro vás

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme 2 osobní auta a z ceny druhého Vám slevíme 10%. Chcete-li poznat ostrov se svými přáteli či známými z dovolené, domluvte se a ušetřete

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme autobus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto (s rukojetí, dítě je možné nosit)
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575, z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

 puerto-de-mogan-3.jpg puerto-de-mogan-4.jpg

puerto-de-mogan-17.jpg

 

puerto-de-mogan-12.jpg

puerto-de-mogan-9.jpg

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář