Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kávovníková plantáž, vinařství a botanická zahrada

037_resize.jpg

Půldenní výlet (šest až sedm hodin čistého času) pro milovníky kvalitního vína, výborné kávy arabica a přírody v osobním autě pro čtyři cestující (příp. 5-6 nebo 7-8 osob) s českým řidičem a doprovodem v jedné osobě. Naše výhody máte přehledně ZDE

CO UVIDÍTE? POSUĎTE SAMI!

V rámci výrazně individuálního šestihodinového výletu pro max. osm osob v autě zavítáte na rodinnou kávovníkovou a banánovou plantáž, projdete se pomerančovými sady, nahlédnete pod pokličku kanárského vinařství, seznámíte se s historií soukromé kaple a vyjma degustace několika druhů kanárského vína a kávy ochutnáte i domácí kulinářské speciality. Seznámíte se s pěstováním kávy a jejím zpracováním, vysvětlíme si, že banánovník je bylina, ochutnáme pomeranče přímo ze stromu a napijeme se pramenité horské vody. To vše samozřejmě s možností zakoupení vína, kávy a mnoha dalších kanárských specialit.

V rámci výletu se zastavíme i v tradičním historickém kanárském městě se zachovalým centrem s dřevěnými balkony, v přístavu s mnoha rybími restauracemi a projedeme hluboké údolí plné polí a sadů. Uvidíte i sedmou nejvyšší pobřežní skálu světa vysokou přes tisíc metrů.

Na úvod výletu projedeme hlavní město Las Palmas a zastavíme se na skok na jeho tříkilometrové písečné pláži a na závěr navštívíme botanickou zahradu a nebo nahlédneme do obřího sopečného kráteru, to v závislosti na Vašem výběru. 

Tento půldenní výlet je určený především milovníkům přírody a civilizací nedotčených končin ostrova Gran Canaria a také všem, kteří chtějí objevovat nepoznané. Gran Canaria je jediným evropským územím, kde se po staletí pěstuje káva skutečně mimořádné kvality. Na své si přijdou také fotografové a botanici.

CENÍK VÝLETU

Cena je za auto, nikoliv za osobu.

Auto je určeno pouze pro vás a vaši skupinu/rodinu. Počet osob v autě si určujete vy sami.                        

CENA za auto: 

Destinace 1-4 os. 5-6 osob** 7-8 osob**
Maspalomas, Playa Inglés, Meloneras, S.Augustín * 75   190   265  
Arguineguín, Salobre 77   190   265  
Puerto Rico, Amadores, ANFI, Cura 79   195   270  
Taurito, Mogán 81   195   275  
Las Palmas  85 € 220   295  

* včetně Bahía Feliz, El Tablero, Campo International, San Fernando, Vecindario

** výlet pro skupiny 5-6 osob a 7-8 osob není na 6 hodin, ale na 9 hodin. Výlet je rozšířen o návštěvu města Arucas s katedrálou, města Firgas s vodní kaskádou  a vavřínového lesa.

Cena je za auto. Auto je určené pouze pro Vás, my k Vám nikoho cizího do auta neposadíme

Cestovní kanceláře obdobné výlety nenabízejí, pouze v rámci tzv. celodenních akcí, bez českého doprovodu a bez výkladu během jízdy nebo bez provedení památkou, v cenách od 60 euro za osobu. Náš půldenní výlet trvá stejnou dobu jako tzv. celodenní výlety cestovních kanceláří, které se jezdí autobusy. 

V sobotu a neděli účtujeme ke standardní ceně výletu příplatek 10% k ceně. 

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto. 

Auto je určené pouze pro vás, počet osob v autě si určujete sami. My k vám nikoho cizího do auta nepřidáme. 

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě. 

VÝLET JE MOŽNÉ SPOJIT

- s prohlídkou historické čtvrtě Vegueta v hlavním městě Las Palmas - příplatek 12 euro (prodloužení výletu o hodinu)

- s návštěvou obřího mořského akvária Poema del Mar v Las Palmas - příplatek 18e (prodloužení výletu o 2,5 hodiny, vstupné do akvária není v ceně výletu)

- s návštěvou tradičního kanárského přístavu s možností oběda v některé z mnoha rybích restaurací, kde se připravují čerstvě ulovené ryby - příplatek 12 euro (prodloužení výletu o hodinu a půl)

- s návštěvou města Firgas a Teror, známého slavnou balkonovou ulicí a katedrálou s patronkou všech kanárských věřících madonou Virgen del Pino a průjezdem města Arucas s neogotickou katedrálou - příplatek 22 euro (prodloužení výletu o dvě hodiny)

- s návštěvou města Arucas, známého unikátní neogotickou katedrálou  - příplatek 8 euro (prodloužení výletu o půl hodiny)

- s návštěvou likérky v Arucas, známé originálním třtinovým rumem a banánovým likérem - příplatek 12 euro, v příplatku není vstupné do likérky (6 e na osobu) - prodloužení výletu o 75 minut

- s návštěvou jeskynního komplexu Cenobio Valeron (vstupné 5e/osobu) a údolí s endemickými vavřínovými lesy a tradičním kanárským městečkem, příplatek 20 euro, prodloužení výletu o dvě hodiny

Prosíme, informujte nás o Vašem přání přede dnem výletu, nejlépe při jeho objednání.

ORGANIZACE VÝLETU

Každý výlet je individuální a s každým zákazníkem projednáváme před výletem všechny jeho detaily, včetně oblečení, obutí, jídla, pití etc. Základní organizační pokyny k našim výletům najdete ZDE

Auto pro Vás přijede k hotelu, přes email nebo sms sjednáme místo setkání. Po skončení výletu Vás odvezeme opět na stejné místo. 

Výlet je možné prodloužit o čas na oběd v přístavní rybí restauraci (příplatek 8e za hodinu prodloužení).

V ceně výletu není obsaženo vstupné na plantáž a do vinařství (8 eur za dospělou osobu, děti do 12 let zdarma). 

V ceně výletu je vstup do botanické zahrady. 

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv, vhodné teplejší oblečení v závislosti na počasí (zejména v měsících říjen - březen).

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma (1,5 litru na osobu), netahejte se s ní z hotelu!

Pokud není v organizačních pokynech k výletu vedeno jinak, výlet je vhodný pro děti od 6 let věku. 

Vezměte si sebou USB kabely, na telefon, foťák nebo kameru. Případně je na výletu možnost dobití baterií většiny mobilních telefonů. 

ODJEZDY podle času vaší snídaně, nejpozději v 9 hodin. Výlet trvá minimálně 6 hodin, pro destinace Puerto Rico, Taurito a Mogán 6,5 hodiny. 

Auto je určeno výhradně pouze pro Vás a Vámi určené spolucestující, my k Vám nikoho cizího do auta nepřidáme. Omlouváme se ale, že nebudeme akceptovat Vaše požadavky na zajištění dalších spolucestujících.  

Vyhrazujeme si právo výlet bez náhrady zrušit a nebo jeho termín přesunout a to především z důvodu nepříznivého počasí nebo zásahu vyšší moci (stávka, výluka, živelná pohroma, varování a výstraha meteorologů a pod.).

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme 2 osobní auta a z ceny druhého Vám slevíme 10%. 

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme minibus nebo autobus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Zavolejte a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

Vytisknout