Jdi na obsah Jdi na menu
 


Největší přehrada, pomerančové a banánové údolí, barevné skály a přístav Mogán

dsc_2022_resize.jpg

Půldenní výlet (šest hodin čistého času) pro milovníky přírody a úchvatných scenérií vnitrozemí ostrova v osobním autě pro čtyři cestující s českým řidičem a doprovodem v jedné osobě. Naše výhody máte přehledně ZDE

Trasou neprojede autobus ani minibus, uvidíte to, co jiným zůstane ukryto! 

CO UVIDÍTE? POSUĎTE SAMI!

V rámci individuálního výletu pro max. čtyři osoby zavítáte do banánového a pomerančového údolí, navštívíte největší kanárskou přehradní nádrž s korunou hráze ve výši 129 metrů, v případě zájmu ochutnáte domácí olivy a kanárské brambory, ohromí vás obrovská údolí s hloubkou mnohaset metrů a úzké silničky po jejich stěnách, vyfotíte se s barevnými skálami a obřími sukulenty, zjistíte, jak bydleli a žili zemědělci na Gran Canaria před několika stoletími, ohromí vás největší kanárský větrný mlýn a projdete se pitoreskními uličkami přístavu Mogán, který je nazýván "kanárskými Benátkami". 

To vše samozřejmě s možností zakoupení kanárských sýrů, zeleniny, ovoce, sušených fíků, omáček, vína a mnoha dalších kanárských specialit v prodejně místních farmářů. 

Tento výlet je určený především pro milovníky přírody, hor a nespoutané přírody. Na své si přijdou i fandové botaniky a geologie. Nadšeni budou ti, kteří chtějí objevovat nepoznané a podívat se do míst, kam vjede jen osobní vůz. 

VÝLET JE MOŽNÉ SPOJIT

- s koupáním na písečné pláži s vlnolamy v přístavu Mogán - příplatek 12 euro (prodloužení výletu o 2 hodiny, zapůjčení plážových sedátek a slunečníků zdarma)

- s koupáním na kultovní písečné pláži s vlnolamy Amadores - příplatek 12 euro (prodloužení výletu o 2 hodiny, zapůjčení sedátek a slunečníků zdarma)

- s obědem v restauraci místních rybářů v srdci přístavu Mogán - příplatek 8 euro (prodloužení výletu o 1 hodinu)

ORGANIZACE VÝLETU

Každý výlet je individuální a s každým zákazníkem projednáváme před výletem všechny jeho detaily, včetně oblečení, obutí, jídla, pití etc. Základní organizační pokyny k našim výletům najdete ZDE

Auto pro Vás přijede k hotelu, přes email nebo sms sjednáme místo setkání. Po skončení výletu Vás odvezeme opět na stejné místo. 

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv, vhodné teplejší oblečení (výstup až do 1.000 metrů n.m.) v závislosti na počasí (zejména v měsících říjen - březen).

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma v objemu až 2 litry na osobu, netahejte se s ní z hotelu!

Součástí výletu není oběd, není ani plánovaná zastávka za tímto účelem. Vezměte si sebou svačinu případně balíček z hotelu. V horách je možnost krátké svačiny v lese s výhledem do hlubokého údolí. 

Výlet není vhodný pro děti do 10 let věku. 

Vezměte si sebou USB kabely, na telefon, foťák nebo kameru. Případně je na výletu možnost dobití baterií většiny mobilních telefonů. 

ODJEZDY : doporučený čas odjezdu na výlet je 08:30 hodin od hotelu, nejpozději však v 9 hodin, není-li dohodnuto předem jinak. S ohledem na počasí doporučujeme především v zimních měsících odjezd co nejdříve. Výlet bez fakultativních doplnění trvá minimálně 6 hodin. 

CENA za auto pro 1-4 osoby: 

destinace cena za cestu tam a zpět 
Maspalomas, Playa d Inglés, Meloneras,  75  
Arguineguín, Salobre, S.Augustín 77  
Puerto Rico, Amadores, ANFI, Cura 77  
Taurito, Mogán 79  
Las Palmas  95 €

Cena je za auto (osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby). Cestovní kanceláře výlety v této trase nenabízejí, náš půldenní výlet trvá stejnou dobu jako tzv. celodenní výlety cestovních kanceláří, které se jezdí autobusy v ceně 60e za osobu. 

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto. 

V sobotu a neděli příplatek 10% k ceně. 

Auto je určené pouze pro vás, my k vám nikoho cizího do auta nepřidáme.

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě. 

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme 2 osobní auta a z ceny druhého Vám slevíme 10%. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Zavolejte a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

dsc_2097a_resize.jpg

dsc_2007_resize.jpg

dsc_2083_resize.jpg

Vytisknout