Jdi na obsah Jdi na menu
 


Windsurfing na Gran Canaria

  

104_resize.jpg

Windsurfing je sport, při kterém jezdec na dva až čtyři metry dlouhém prkně využívá pomocí plachty sílu větru k pohybu po vodní hladině. Jedná se v podstatě o spojovací článek surfingu a jachtingu. Na rozdíl od plachetnice je ale stěžeň plachty připevněn k plováku pomocí ohebného kloubu, což umožňuje jezdci téměř libovolnou manipulaci s oplachtěním, a tím i řízení směru plavby ve výtlačné jízdě. Při vyšších rychlostech se plovák dostává do skluzu a je jej možné řídit pouhým nakláněním podobně jako na skateboardu.

Windsurfing ale není jen sport. Pro mnoho lidí je i životním stylem a názorem na svět, daným nekonečným obzorem nových zážitků, možností zlepšování vlastních schopností a pocitem dokonalého spojení s přírodou. Přestože historie windsurfingu nesahá příliš daleko do minulosti, již se stal olympijským sportem a rozvinul se do obrovského množství podob. Windsurfing může být vším od pokojného klouzání po hladině, přes rychlostní závody, úžasné freestylové triky, až po jízdu v příboji s patnáctimetrovými skoky a dvojitými salty. Tolik wiki :-). 

Málokdo ví, že Gran Canaria je doslova mekkou windsurfingu. Nejlepším místem je potom pláž na jihovýchodu ostrova, kde trénují ti nejlepší z nejlepších a konají se zde i mistrovské závody. Pláž vyniká výtečnými podmínkami nejen z hlediska přístupu do moře, ale i větru, který zde fouká snad 399 dní v roce :-).

Připravili jsme pro zájemce o tento krásný sport nabídku

  • zapůjčení velmi kvalitního "prkna" za velmi výhodných podmínek přímo na místě, takže není nutné sebou vláčet vybavení z Čech a platit za nadrozměrné zavazadlo
  • osobního instruktora pro začátečníky, ale i pro pokročilé, kteří si chtějí jenom dopilovat své schopnosti

Zajistíme Vám dopravu na pláž, zprostředkujeme zapůjčení "prkna" z profesionální půjčovny a zajistíme Vám profesionálního instruktora. 

Přivezli jste si na Gran Canaria vlastní prkno? Nevadí, prostě Vás do zátoky odvezeme. 

Ceny

  • doprava z Maspalomas, Meloneras, Playa del Inglés - 35 euro
  • doprava z Puerto Rico, Amadores, Taurito, Mogán - 45 euro
  • doprava z Las Palmas - 69 euro
  • zapůjčení prkna na jeden den - 35 euro
  • instruktor ve skupině na 3 hodiny - 55 euro
  • instruktor ve skupině na 9 hodin (3 dny) - 100 euro
  • instruktor ve skupině na 12 hodin (5 dní) - 130 euro
  • instruktor individuální výuka - 45 euro na hodinu  

Úhrada dopravy v hotovosti k rukám řidiče, půjčovné "prkna" a platba instruktorovi na místě přímo specializované firmě. 

Maximální počet osob v autě : 4.

Rezervace je jednoduchá.

Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575 nebo využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné., mluvíme česky :-). 

Napište nám na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com
 

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář