Jdi na obsah Jdi na menu
 


Canary WOK - ráj pro labužníky

Vyzvedneme Vás v dohodnutém termínu z vašeho hotelu a pojedeme půl hodiny do restaurace - bufetu Canary Wok. 

Zde bez časového omezení a bez omezení spotřeby můžete ochutnávat kulinářské zázraky mezinárodní i kanárské kuchyně.

Specialitou této restaurace je mimořádná nabídka mořských plodů, které si dle vlastního výběru můžete dát ogrilovat či upravit na pánvi WOK. Obří krevety, několik druhů ryb, mušle, humři,fotografie0241_resize.jpg langusty, sépie, chobotnice, to vše s nabídkou různých druhů bambusů, nakládaných i syrových ryb, zeleniny, chřestu a dalších lahůdek. Vše si vyberete na talíř podle své chuti a dáte kuchaři, který vše před vámi ugriluje. Kdo nechce čekat na grilování má možnost si většinu z nabízených mořských plodů dát z bufetu, kde jsou již upravené podle receptur čínských kuchařů. Ochutnáte tedy marinované sépie, nadívané garnáty či mušle ve sladké omáčce.  

Ten, kdo nepřišel na chuť mořským plodům, může si nechat na grilu upravit jedno z mnoha druhů mas, ať kuřecí, vepřové či hovězí. Za steaky, které jsou zde v nabídce, by se nemusel stydět ani pan Pohlreich. 

Na své si přijdou i milovníci čínské kuchyně.  Široký výběr nudlí, rýže, mnoho druhů mas připravených tak, jak je známe z čínských restaurací i u nás. K tomu výběr řízečků, pečeného vepřového, vše v neomezeném množství. fotografie0244_resize.jpg

Nemůže samozřejmě chybět ani studený bufet, to pro ty, kteří si potrpí na předkrmy ve formě zeleninových či krevetových salátů, paštik, exotického ovoce, ale také spousty smažených dobrot a třeba klasických čínských zeleninových závitků. 

Lahůdkou pro milovníky sushi je pak možnost nejen ochutnat čerstvé výrobky, ale přímo se na jejich výrobu i dívat. Je skutečně neuvěřitelné, co zručné ruce kuchaře dokáží za pár minut vykouzlit. 

V restauraci můžete u bohatého stolu strávit času kolik chcete a kolik vaše chuťové buňky snesou. Na příjemné trávení či osvěžení je k dispozici bohatý výběr nealkoholických i alkoholických nápojů a rozhodně zde neplatí pravidlo, že zisk se tvoří na nápojích, nápoje jsou prodávány za skutečně přijatelné ceny (litr vody 1 euro). 

Ten kdo "zvítězí" nad přemírou kulinářských dobrot a při tom mu ještě zůstane trochu sil v závěru, má možnost ochutnat z volné a velmi bohaté nabídky sladkostí. Výběr zmrzlin, ovoce jako jsou jahody, banány, ananas, kanárské koláče, to vše s vodopádem čokolády, je skutečným vyvrcholením nevšedního kulinářského zážitku. 

Restauraci navštěvuje samozřejmě mnoho lidí, vše je však pod přísným osobním dohledem samotného majitele a jeho manželky a udržováno čínským personálem v naprosté čistotě, jídla jsou včas doplňována, rozhodně nikde nenajdete nečerstvé potraviny. Inu, restauraci navštíví každý den přes tisíc velmi spokojených lidí, takže to je reklama sama za sebe. 

Restaurace je otevřená každý den od 12:30 do 24 hodin a cena vstupného s neomezenou konzumací je : 

- pondělí až čtvrtek dospělý 15,93 euro, dítě 8,45 euro

- pátek až neděle dospělý 18,93 euro, dítě 9,50 euro

Ceník zpátečních jízdenek (cena za auto s kapacitou 4 osoby, nikoliv za jednu osobu) z jednotlivých destinací včetně čekací doby 2 hodiny na místě. Hodina čekání nad stanovený limit 2 hodin je 5 euro. 

CENA za auto : 

destinace cena za cestu tam a zpět 
Maspalomas, Playa del Inglés, Meloneras * 35  
San Augustín, Bahía Feliz 35  
Puerto Rico, Amadores, ANFI 40  
Taurito, Mogán 42  
Las Palmas  86 €

* včetně  El Tablero, Campo International, San Fernando, Vecindario

Cena je za auto (osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby).

Cestovní kanceláře obdobné výlety nenabízejí. 

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto. Auto je určené pouze pro vás, my k vám nikoho cizího do auta neposadíme. 

Úhrada v hotovosti k rukám řidiče. 

Maximální počet osob v autě : 4. 

Rezervace je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575 a domluvte vše potřebné. Mluvíme česky :-)

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, požadovaný termín, počet osob. Při rezervaci uvádějte v předmětu e-mailu kód WOK. 

 

fotografie0391_resize.jpg

 

fotografie0268_resize.jpg

  

fotografie0386_resize.jpg

 

restaurace.jpg

 


 

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář