Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslavy mandlových květů

 p1176339_resize.jpg

MANDLONĚ KVETOU V LEDNU A ÚNORU, PŘIJÍMÁME OBJEDNÁVKY NA ROK 2024

SAN BARTOLOMÉ - VALSEQUILLO - TEJEDA 

Podívejte se na malou ochutnávku "ráje", který vás na horách čeká - VIDEO

Na Gran Canaria každoročně na přelomu ledna a února rozkvétají mandlovníky a úbočí strmých údolí se začínají plnit bílými a růžovými květy. A Canarios, ale i stále více turisté, se začínají připravovat na oslavy, zasvěcené právě mandlovým květům. 

Bývaly doby, kdy tyto fiesty byly ryze regionální záležitostí místních obyvatel v horských vískách. Postupem času ale stále více a více turistů vyjíždí do hor, aby se nechali unést nádherně rozkvetlými stromy. 

PROGRAM VÝLETU

Celodenní výlet.

Kolem deváté hodiny vyjedeme z Vaší destinace. Pro Las Palmas je nutné připočítat přibližně 40 minut. Na místě bude volný program, orientovaný podle průběhu fiesty, dále prohlídka města. Cestou budeme mít zastávky u významných historických a turistických míst (údolí tisíce palem Fataga, Roque Nublo, Roque Bentayga při výletu do Tejeda, Aguimes při výletu do Valsequillo). Návrat do destinace kolem 18 hodiny.  

Po dobu cesty do místa oslav a zpět vám poskytneme výklad k historii i současnosti Gran Canaria, zastavíme se na místech, která v "bedekrech" nenajdete a na přání vás i provedeme po jednotlivých městech, doporučíme ta správná tapas, třeba z kozího masa a seznámíme vás s programem oslav, doporučíme co je důležité vidět a o co nepřijít. 

CENA výletu je individuální, napište nám lokalitu, kterou chcete shlédnout, kolik hodin chcete výletu věnovat a kolik vás bude a zpracujeme vám cenovou nabídku. Orientační cena celodenního výletu pro 1-4 osoby je 120 e za auto. 

ORGANIZACE VÝLETU

Každý výlet je individuální a s každým zákazníkem projednáváme před výletem všechny jeho detaily, včetně oblečení, obutí, jídla, pití etc. Základní organizační pokyny k našim výletům najdete ZDE

Auto pro Vás přijede k hotelu, přes email nebo sms sjednáme místo setkání. Po skončení výletu Vás odvezeme opět na stejné místo. 

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuvteplejší oblečení do hor (zejména v měsících říjen - březen). V letních měsících nezapomeňte přibalit opalovací krém, případně pokrývku hlavy. Pro trek si vezměte pevnou obuv a oblečení do hor.

Součástí (ceny) výletu není oběd, je možné domluvit zastávku v kanárské restauraci. 

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma, netahejte se s ní z hotelu!

Pokud není v organizačních pokynech k výletu vedeno jinak, výlet je vhodný pro děti od 2 let věku. 

Vezměte si sebou nabíječku USB kabely, na telefon, foťák nebo kameru. Případně je na výletu možnost dobití baterií většiny mobilních telefonů. 

ODJEZDY : doporučený čas odjezdu na výlet je 08:30 hodin od hotelu, nejpozději však v 9 hodin, není-li dohodnuto předem jinak. S ohledem na počasí doporučujeme především v zimních měsících odjezd co nejdříve. Výlet trvá minimálně 8 hodin. 

Auto je určeno výhradně pouze pro Vás a Vámi určené spolucestující, my k Vám nikoho cizího do auta nepřidáme. Omlouváme se ale, že nebudeme akceptovat Vaše požadavky na zajištění dalších spolucestujících.  

Vyhrazujeme si právo výlet bez náhrady zrušit a nebo jeho termín přesunout a to především z důvodu nepříznivého počasí nebo zásahu vyšší moci (stávka, výluka, živelná pohroma, varování a výstraha meteorologů a pod.).

Maximální POČET OSOB v osobním autě: 4. 

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme MIKROBUS a z půldenního výletu společně s vámi naplánujeme výlet celodenní se slevou 5%. Chcete-li poznat ostrov se svými přáteli či známými z dovolené, domluvte se a ušetřete! Pro skupiny více než 8 osob vypravíme autobus (až 52 osob).

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575. Z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář