Jdi na obsah Jdi na menu
 


Týden v říjnu na Gran Canaria letecky za 11 tisíc

1. 10. 2017

032_resize.jpg

Říjen patří na Gran Canaria k nejkrásnějším měsícům. Sluníčko již nepálí jako v létě, ale průměrné denní teploty dosahují stále příjemných 25 stupňů Celsia. Lákavá je ale také teplota oceánu, která se drží na příjemných letních 23 stupních. Nejlákavější jsou však ceny zájezdů. 

Zájmu o Gran Canaria vycházejí samozřejmě vstříc letecké společnosti, hoteliéři i cestovní kanceláře a v nabídce se dají najít skutečně mimořádné ceny, kdy dovolená včetně letenky a hotelového pobytu začíná na neuvěřitelných 11 tisících korunách - ODKAZ

Například apartmánový hotel KOKA na Playa del Inglés, apartmánový komplex CURASOL nedaleko Puerto Rico, apartmánový komplex FOLIAS nedaleko čtyřkilometrové pláže Inglés, tříhvězdičkové bungalovy TISALAYA v Campo International a další jsou v ceně 11 tisíc korun za letenku a hotel pro jednu osobu. 

Web dovolena.cz nabízí zájezdy německých, rakouských i českých cestovních kanceláří a objednání je skutečně jednoduché. ZDE je návod a nebo stačí jen KLIKNOUT přímo na web, zadat vstupní parametry, objednat a letět za sluncem. 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář