Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boulevard El Faro - pláž, gastronomie, zábava a nákupy

p1175199_resize.jpg

Boulevard El Faro patří mezi nejprestižnější adresy na Gran Canaria.

Špičkové hotely, pláž, gastronomie, zábava, nákupy, tak se dá ve stručnosti charakterizovat nabídka této oblasti kolem ikony jihu ostrova - majáku v Maspalomas.

Obchodní zóna Boulevard El Faro přímo láká k procházkám, zastavení se v jedné z mnoha restaurací, kaváren či barů, k návštěvě jednoho z více než čtyřiceti značkových obchodů nebo prostě jen tak procházce podél moře po pohodlné promenádě či k posezení na zídce nedaleko majáku, pozorování moře, surfařů, rybářů, lodí či západu slunce.

Mnozí využívají Boulevard El Faro jako pokračování odpočinku po dni stráveném na nedaleké pláži Maspalomas, další přijíždějí z různých koutů ostrova včetně hlavního města nakupovat, jiní jen pouze vycházejí z přilehlých hotelů na večerní procházku. Každý, ať senior či junior, zde najde něco podle svého gusta a své peněženky.

Poslední móda, elektronika, šperky, kosmetika, ale také věci denní spotřeby, to vše lze nalézt v obchodech na ploše více než 7 tisíc metrů čtverečních, které se nacházejí nejen v podloubí promenády, ale také v přilehlém shopping centru Varadero nebo na ulici calle de Mar Mediterráneo, která se nachází za řadou hotelů, stojících na pobřeží. 

Na Boulevardu však vyjma prestižních značkových obchodů s oděvy (Drago, Mint, Lacoste,p1175209_resize.jpgKuba, Marccain, Feeling, Hogo Boss, Tommy Hilfiger či Ralph Lauren) naleznete neméně ambiciózní restaurace, jako jsou například nad promenádou umístěné luxusní Las Rías nebo El Churrasco, ze kterých je nádherný a ničím nerušený výhled na Atlantický oceán. Velmi oblíbené a vyhledávané jsou však i restaurace přímo na promenádě, jako  Maximilians Pizza & Pasta, nebo Grand Italia, ošizeni však nebudou třeba ani milovníci Sushi.

Na své si však přijdou i ti, kteří nemají chuť večeřet či nakupovat. Pro ně jsou připraveny nádherné kavárny s venkovním posezením na promenádě či bary a puby s nabídkou hudebních programů či fotbalových přenosů. A tak zatímco pánové si vychutnají jednu pintu Guinness, dámy mohou nahlédnout do obchodů s kosmetikou či šperky takových značek, jako je Olivin Bijoux, Fund Grube, Geneve Jewellery nebo Saphir Joyeros. Ceny jsou zde, i když se jedná o prestižní obchodní zónu, velice příjemné. 

ORGANIZACE VÝLETU

  • vyzvedneme Vás ve Vašem hotelu v čase, který si sami určíte
  • vysadíme Vás u majáku El Faro na začátku promenády Boulevard El Faro a na konci výletu Vás vyzvedneme na jejím druhém konci u shopping centra Meloneras nedaleko přístavu Pasito Blanco.
  • k dispozici budete mít mapu oblasti s vyznačenými základními body pro snažší orientaci 
  • projít ani ne dvoukilometrovou promenádu od Faro de Maspalomas až na Costa Meloneras (mapa) trvá volnou chůzí asi třicet minut. Po levé ruce je moře, po pravé ruce hotely, v jejichž podloubích nebo na volných prostranstvích jsou obchody, restaurace či kavárny. Promenáda je plná zeleně a palem.
  • po dobu Vaší procházky Vám můžeme bezpečně uschovat Vaše zavazadla, nebo Vaše nákupy tak, aby případná návštěva restaurace či kavárny nebyla ničím rušena
  •  na konci promenády Vás budeme v domluveném čase čekat, pokud budete procházkou nadšeni a chcete si ji prodloužit, jsme pro Vás k dispozici na telefonu, vše je otázka domluvy. Za každou hodinu prodloužení účtujeme 10% ze základní ceny
  • termínově se přizpůsobíme my Vám, chcete-li vidět západ slunce nad mořem, nebo máte-li přání posedět déle v restauraci nebo po dobrém jídle u skleničky v baru nebo u sportovního přenosu, vše je na domluvě
  • po přibližně dvou hodinách Vás odvezeme zpět do Vašeho hotelu

Tento výlet je možné spojit s jinými výlety, například :

  • Pěšky přes duny k moři a dále po pláži k majáku - LINK
  • Procházka po pláži podél dun Maspalomas - LINK
  • Na velbloudech po dunách Maspalomas - LINK
  • MINI Tour do údolí Fataga - LINK

Na navazující výlet Vám poskytneme 30% slevu

ODJEZDY podle času vaší snídaně, oběda nebo večeře. Výlet trvá minimálně 2 hodiny, pro lokality Taurito a Mogán o 20 minut více.

CENA za auto : 

destinace cena za cestu tam a zpět
Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras 29 €
San Augustin 29 
Puerto Rico, Amadores, ANFI  35 
Taurito, Mogán  37 
Las Palmas  86 


Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto. Auto je určené pouze pro vás. My k vám nikoho cizího neposadíme.

Cena je za osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby. Cestovní kanceláře obdobné výlety nenabízejí. 

Prodloužení výletu : za každou hodinu prodloužení účtujeme 10% ze základní ceny

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti výletu k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě. 

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme 2 osobní auta a z ceny druhého Vám slevíme 10%. Chcete-li poznat ostrov se svými přáteli či známými z dovolené, domluvte se a ušetřete

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme autobus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575, z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-) 

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.

Těšíme se na Vás!

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář