Jdi na obsah Jdi na menu
 


MINI Tour do údolí Fataga

003_resize.jpg

Dvouhodinový výlet v osobním autě pro čtyři cestující s českým řidičem a průvodcem v jedné osobě Vás seznámí s údolím tisíce palem a budete mít možnost poznat během krátké chvilky jeho všechny krásy, zajímavosti. Poznáte ve staré vísce nefalšovanou kanárskou architekturu, uvidíte sady plné pomerančů, meruněk, vinné révy a dalších plodin. Budte mít možnost si nakoupit suvenýry v malých kanárských obchůdcích. 

A co uvidíte? Určitě mnoho zajímavého, posuďte sami!

Výhled na celou oblast Maspalomas včetně písečných dun a desítek hotelů - hluboké údolí nazývané kanárský Gran Caňon - palmové oázy - citrusové sady, pole, vinice - zachovalý vodní mlýn ze 16.století - hotel schovaný v palmách a přestavěný z chatrčí kočovných dělníků -  výhledy na nejvyšší horu Gran Canaria (1.949 mnm) - a mnoho dalšího. Jako bonus se zastavíme na vyhlídce na Playa del Inglés, ze které uvidíte podstatnou část ohromujících písečných dun

Během výletu poznáte údolí, které vám během chvilky představí ostrov Gran Canaria, nazývaný minikontinentem. Uvidíte poušť, hory ne nepodobné Alpám, subtropické sady, saharské oázy.

Kvůli palmám, historickému centru města Fataga a opraveným původním kanárským domům se zvažuje zápis lokality jako kulturní památky UNESCO. Městečko v sezóně bývá plné turistů, ale přesto stojí za to shlédnout galerii "Galeria de Arte", restauraci "El Labrador" nebo místní bar "U meruňky". Na místě se seznámíte s charakteristickými rysy kanárské architektury a projdete se historickým městečkem.

Cestou z Fataga navštívíme vyhlídku nad Maspalomas, odkud je nádherný pohled na celé jižní pobřeží, na duny, Playa del Inglés, Meloneras, pouhým okem je vidět maják v Maspalomas. 

Pro velký zájem rozšiřujeme výlet o návštěvu originálního grankanárského vinařství. Výlet se za příplatek 8 euro prodlouží o jednu hodinu, kdy navštívíme vinný sklípek a výrobnu vína, seznámíte se s dějinami výroby vína na Gran Canaria a  dozvíte se, proč je "malvazie" pro náš ostrov tak významná. Součástí návštěvy vinařství je i degustace několika druhů výborných vín (sklenička cca 0,80 euro) s možností zakoupení vín v podnikové prodejně

Fakultativně můžete dále navštívit muzeum života prehispánských obyvatel (vstupné dospělí 10 € a děti 7,5 ) nebo rozsáhlé pohřebiště z doby počátku našeho tisíciletí (vstupné 4 euro) a během cesty k němu se seznámit se způsobem života Canarii před tisíci lety a dnes. Příplatek za prodloužení výletu o hodinu je vždy jen 10 euro. 

Výlet MINI TOUR je možné spojit s těmito výlety

  • Procházka po pláži podél dun Maspalomas - LINK
  • Na velbloudech po dunách Maspalomas - LINK
  • Pěšky přes duny a po pláži k majáku - LINK
  • Boulevard El Faro - LINK

Na připojené výlety Vám poskytneme 30% slevu

A to vše doprovodíme během jízdy podrobným výkladem v češtině o historii ostrova a jeho současnosti, o všech místech, kudy budeme projíždět!

ORGANIZACE VÝLETU

Na výlet doporučujeme pohodlnou obuv, do tašky svetr, zejména v měsících říjen - březen.

Balená  voda je během výletu pro všechny zdarma, netahejte se s ní z hotelu!

ODJEZDY podle času vaší snídaně, oběda nebo večeře. Výlet trvá minimálně 2 hodiny, pro lokality Taurito a Mogán o 20 minut déle.

CENA za auto : 

Maspalomas/Meloneras 35 
Campo International/Playa del Inglés 35 
San Augustin/El Salobre  35 
Amadores/Puerto Rico/ANFI 40 
Taurito/Mogán/Puerto de Mogán 42 
Las Palmas  86 

Cena je za auto (osobní auto s kapacitou 1 až 4 osoby). Auto je určeno pouze pro vás

Cestovní kanceláře obdobné výlety nenabízejí, pouze v rámci celodenních akcí, většinou bez českého průvodce a bez výkladu během jízdy nebo bez provedení památkami. 

Zdůrazňujeme, že cena není za jednu osobu, ale vždy za auto.

ÚHRADA výletu se provádí v hotovosti po skončení výletu k rukám řidiče a českého doprovodu znalého ostrova v jedné osobě smiley

Maximální POČET OSOB v osobním autě : 4.

Máme řešení i pro skupinu 5 - 8 osob. Vypravíme 2 osobní auta a z ceny druhého Vám slevíme 10%. Chcete-li poznat ostrov se svými přáteli či známými z dovolené, domluvte se a ušetřete

Pro skupinu více než 8 osob vypravíme autobus, cena je odvislá od počtu cestujících, informujte se u nás, zpracujeme vám cenovou nabídku. 

Myslíme i na Vaše děti a máme pro ně HOMOLOGOVANÉ AUTOSEDAČKY

  • dětský zádržný bezpečností systém pro skupinu 0+ (od 0 do 13 kg) - foto
  • autosedačka pro skupiny 1+2+3 (od 9 do 36 kg)- foto
  • dětský podsedák pro skupinu 2+3 (od 15 do 36 kg) - foto
  • nebojte se, na výlety jezdí s námi i děti od 6 měsíců věku 

REZERVACE je jednoduchá. Zavolejte nebo pošlete sms na český mobil +420 702 560 575, z ČR nám voláte a smskujete za normální český tarif.

Využijte SKYPE : Grancanariaservis.cz a domluvte vše potřebné. 

MLUVÍME ČESKY :-)

Jsme i na facebooku Grancanariaservis.CZ a GRANCANARIAFORUM.CZ.

Při rezervaci e-mailem zašlete zprávu na e-mail grancanariaservis.cz@gmail.com ve formě : jméno, příjmení, kontaktní telefon, hotel, požadovaný termín, počet osob.  

Těšíme se na Vás!

042_resize.jpg

010_resize.jpg

014_resize.jpg

Vytisknout

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář