Jdi na obsah Jdi na menu
 


Názorů našich zákazníků si velice vážíme

10. 8. 2014

Našich zákazníků si velice vážíme a tak jsme pro Vás připravili možnost se k našim službám v diskuzi pod tímto článkem vyjádřit.

Uvítáme vše, co nám pomůže naše služby připravit pro Vás, pro zákazníky,  co nejlépe. Uvítáme každý podnět ke zlepšení naší práce, každý nápad na nový výlet či službu, kterou by naši zákazníci mohli ocenit. A nebudeme se bránit ani pochvale :-). 

 

Těšíme se na Vaše názory. 

Daniela a Karel

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: celodenny vylet po ostrove

(Karel GranCanariaService, 1. 5. 2019 11:23)

Velmi děkujeme za pochvalu, nic si nedělejte z toho, že jste ostrov za 9 dní nepoznali. Jezdil jsem sem více než 20 let a nyní tady 8 let žiji a stále je co objevovat :-)

Tak někdy zase u nás nashledanou :-)

Super služby

(Eva Rollerova, 25. 2. 2019 12:45)

Jeli jsme s panem Karlem na dva celodenní výlety, a také odvoz a dovoz z letiště a na další dvě místa. Vše perfektně fungovalo, předčilo naše očekávání. Děkujeme a vřele doporučujeme !!!
Eva a Sára

Re: Super služby

(Karel GranCanariaServis, 22. 3. 2019 19:00)

Výborná společnost mne vždy vyburcuje k lepšímu výkonu :-) teď vážně, jsem rád, že se výlety líbily a že jste si náš ostrov zamilovaly a určitě se na něj vrátíte. Přeji mnoho klidných dnů a těším se na setkání.

Úžasný výlet

(Michaela Svobodová, 9. 1. 2019 20:09)

Moc děkujeme za skvělý výlet na střechu Gran Canaria. Pan Karel je úžasný průvodce, dozvěděli jsme se spoustu informací. Skvělý servis, rozhodně doporučujeme!

Moc hezký zážitek, děkujeme!

Re: Úžasný výlet

(Karel GranCanariaServis, 14. 1. 2019 23:03)

Díky moc za pochvalu!! Přálo nám počasí a to je výlet vždy perfektní :-). Střecha Gran Canaria je můj oblíbený výlet, taková Gran Canaria v kostce :-). Vidíme vše, lesy, údolí, hory, pobřeží, krátery, skály a vše ostatní :-))). Ještě jednou díky!

Opět další spokojení výletnici :-)

(Horáková L., 30. 9. 2018 20:39)

Na začátku září jsme s panem Karlem absolvovali výlet Střecha GC a jako všichni zde jsme s výletem byli velice spokojení. Pan Karel měl výlet připravený do nejmenších detailů a jeho výklad je skvělý, navzdory množství obsahu velmi poutavý a odnesli jsme si z něho spoustu informací, které námi neprotekly jen tak jedním uchem tam, druhým ven. Musíme ale také vyzdvihnout to, co jsme se tu ještě nedočetli:

Za prvé to jsou webové stránky, a to nejen tyto, ale také bratrské GC Fórum. Stránky jsou moc hezky udělané, pravidelně a pečlivě aktualizované (!) a přehledné. I když možná člověk v první chvíli neví, kam dřív kliknout, důležité informace jsou dobře zdůrazněné a vhodně se opakují a díky rozcestníkům se člověk rychle zorientuje.

Za druhé bych chtěla vyzdvihnout naprosto skvělou komunikaci s panem Karlem. Velmi příjemně mě překvapilo, jak pohotově odpovídá na e-maily, byla jsem připravená trpělivě čekat, předpokládala jsem totiž, že pan Karel bude převážnou část dne na cestách v terénu a za volantem. Ovšem i v terénu si p. Karel našel čas trpělivě odpovídat a domlouvat další výlety. Další komunikace přes SMS (příp. přes WhatsApp zprávy) byla taktéž úžasně rychlá a plynulá.

Děkujeme!

Re: Opět další spokojení výletnici :-)

(Karel GranCanariaServis, 14. 1. 2019 23:00)

Děkujeme moc za pochvalu a omlouváme se za trochu pozdní odpověď. Jsme moc rádi, že se výlet líbil a přežili jste nával informací :-). Děkujeme i za pochvalu, týkající se našich webů. Jejich udržování je náročné na čas, který nám tak trochu chybí. A také trochu omezené kapacitou hostingu, což nám neumožňuje dávat na weby všechny aktuální fotografie, najdete je tedy "jen" na našem facebooku.

Věříme, že jste nebyli na Gran Canaria naposledy a těšíme se na další setkání.

pochvala

(Ivana, 28. 8. 2018 17:11)

Byli jsme na Graan Canarii v letovisku San Augustin letos v červnu.Objednali jsme si výlet od pana Karla z jeho nabídky a byli jsme moc spokojeni.Ve stanovený čas nás vyzvedl u hotelu,cestou nám o všem povídal a na naše dotazy vždy věděl odpověď.Odpadá čekání na neukázněné spolucestující a zastávky u všech hotelů než se vůbec vyjede.Nikde není spousta lidí jako když se tam nahrne celý autobus.
Škoda,že taková služba není všude.Panu Karlovi s manželkou přeju hodně spokojených návštěvníků,i když ho CK nemají moc rádi,protože jim kazí jejich výlet,ale i když jsme byli jenom dva tak nás to přišlo stejně levněji než z CK.Iva

Re: pochvala

(Karel GranCanariaServis, 9. 9. 2018 15:09)

Děkujeme za pochvalu. Vždy jsme rádi, když návštěvníci našeho ostrova odjíždějí spokojení. Ano, máte pravdu, masovou turistiku nemilujeme a vypadá to, že je to oboustranné :-). I když CK si neuvědomují, že máme přeci stejný zájem, tedy spokojené návštěvníky a že v našem objemu zákazníků jim nikdy nemůžeme být konkurencí. Tak zase někdy nashledanou u nás na GC!

Doporucuji i pro teenagery☺

(Petr Krása s rodinou, 27. 2. 2018 16:35)

Rad bych nasel neco, cim bych prispel k zlepseni sluzeb p. Karla a jeho pani, ciste pochvaly totiz nemam v recenzich moc rad - jsou vetsinou "podezrele".
Omlouvam se vam vas mili ctenari, zklamu vas - tenhle servis zvlast pro cesky mluvici turisty je fakt dobrej

Re: Doporucuji i pro teenagery☺

(Karel GranCanariaServis, 11. 3. 2018 17:21)

Nějaká chybka by se určitě našla, ne že ne, ale i tak díky za pochvalu. Někdy u nás zase nashledanou.

NEJLEPŠÍ VÝLET, CO JSME KDY ZAŽILI

(Kristýna a Víťa, 7. 6. 2018 20:17)

Dobrý den všem, pokud právě přemýšlíte zda zvolit výlet skrze grancanariaservis, tak Vám to rovnou ulehčíme. Nejsme lidé, kteří by milovali hojné nahnání ovcí do rozpáleného autobusu, kde ani nic neslyšíte a na povel vás vypustí. Proto jsme volili celodenní výlet s Karlem a musíme s čistým svědomím říci, že to byla nejlepší volba. Jsme mladí lidé a popravdě s panem Karlem jsme se cítili, jako se strejdou. Pan Karel je boží. Má neuvěřitelné znalosti a neuvěřitelný všeobecný přehled, kterým nás naprosto ohromil. Hltali jsme každé jeho slovo. Na to, jak byl výlet dlouhý, tak to vůbec nebyla žádná otrava, ba naopak to byl úžasný den, který nás velmi obohatil a velmi nás bavil. Pan Karel má výborný a zajímavý projev. Cesta autem byla pohodlná a v autě bylo velmi příjemně. Pokud chcete vědět a vidět věci, které by jste jinde jen těžko získali, obraťte se na grancanariaservis. Budete spokojeni. Vám pane Karle moc děkujeme a brzy na shledanou.

Re: NEJLEPŠÍ VÝLET, CO JSME KDY ZAŽILI

(Karel GranCanariaServis, 14. 8. 2018 15:26)

Děkujeme za slova chvály, moc nás potěšila. Věříme, že si ještě najdete cestu na náš nádherný ostrov a že se ještě setkáme.

Děkujeme za perfektní dovolenou

(Eva a Zdeněk Mikelovi, 3. 6. 2018 18:57)

Jsou to už tři týdny,co jsme se vrátili z dovolené na Gran Canarii.Před cestou jsme se dohodli s p. Karlem na dvou celodenních výletech po ostrově.O ostrově jsme neznali téměř nic,ale po dvou dnech prožitých s p.Karlem máme pocit,že víme o ostrově téměř vše.Viděli jsme všechna zajímavá místa.Celou cestou nás provázel skvělý podrobný výklad o ostrově a o místech ,které jsme navštívili.Procestovali jsme hodně zemí,ale lepšího průvodce jsme nikdy neměli.Velice děkujeme za perfektní servis a doporučujeme všem ostatním,kteří navštíví tento nádherný ostrov.

Re: Děkujeme za perfektní dovolenou

(Karel GranCanariaServis, 5. 6. 2018 13:35)

Děkujeme převelice za slova chvály, jsme velice rádi, že jste i naší zásluhou prožili příjemnou dovolenou na našem krásném ostrově. Věříme, že se na Ostrově věčného jara ještě někdy shledáme. Karel

Dva zajímavé výlety s Karlem - perličky našeho pobytu

(Pavel Novotný, 5. 12. 2017 14:29)

Zpestřili jsme si naši týdenní dovolenou s přáteli na Gran Canarii objednáním předem dvou výletů od vás. A nelitujeme. Bylo to moc fajn, zajímavé a poučné. Karel je sečtělý, hodně toho ví (a nejen o Gran Canarii) a hlavně to umí podat. Jeho vyprávění je plynulé, příjemné a obvykle i graduje zápletkou.
Ve srovnání se španělsky či anglicky hovořícími průvodci - Karla se ptali a rozuměli mu všichni z naší skupinky (i ti, co tak dobře nehablají nebo nespíkají), takže jsme neztráceli čas překladem a dozvěděli jsme se toho x krát víc.
Díky moc.

Re: Dva zajímavé výlety s Karlem - perličky našeho pobytu

(Karel GranCanariaServis, 2. 1. 2018 15:11)

Nejprve popřeji všem Účastníkům zájezdu vše nejlepší do Nového roku! A připojím velké poděkování za Vaši pochvalu, ale především za super společnost během našich cest. Nashledanou na Gran Canaria!

Nejhezčí den naší dovolené

(Chlumečtí, 6. 10. 2017 11:55)

Nedá mně to, abych se také nepřipojil k pochvale a poděkování za krásný výlet s procházkou. Přechod hřebene z Cruz de Tejeda do Artenary byl neskutečným zážitkem i pro nás starší a naprosto bezchybná organizace celého celodenního výletu a vyčerpávající informace od pana Karla vedly k naší obrovské spokojenosti. Škoda, že už nebyl čas objednat si nějaký další podobný výlet. Díky, zdraví Alena a Vít z Jílového

Re: Nejhezčí den naší dovolené

(Karel GranCanariaServis, 7. 10. 2017 13:13)

Děkuji za pochvalná slova. Jsem velmi rád, že se výlet s trekem líbil, i když nám organizaci trochu naboural lesní požár v horách. Věřím, že se na náš ostrov ještě vrátíte a již teď se těším na další setkání. Karel

Další skvělá dovolená

(Jakub a Veronika, 14. 7. 2017 21:53)

Na přelomu června a července jsme podruhé a určitě ne naposledy, navštívili úžasný ostrov jménem Gran Canaria. Téměř dva týdny dovolené ze při plánování zdály jako dostatečné, nakonec to však bylo málo. I tentokrát jsme si zpestřili dovolenou výlety. Poznali jsme města jako San Bartolomé, Fátaga, Santa Lucia a na Panorama Tour zase neskutečné výhledy. A k tomu všemu tu byl zajímavý výklad pana Karla, na kterého se navíc můžete v případě potřeby obrátit snad s jakýmkoliv dotazem a on vám ho bez problému zodpoví.

Ukázal jste nám kus Gran Canarie, o kterém jsme někdy před rokem neměli ani tušení a který nám neskutečně učaroval. Že se na ostrov někdy vrátíme, je snad jasné, jen je svět bohužel veliký a budeme chtít poznat také jiné jeho části a tak to třeba nebude hned další rok.

Mockrát děkujeme za všechno, doufáme, že se ještě někdy potkáme!