Jdi na obsah Jdi na menu
 


Názorů našich zákazníků si velice vážíme

10. 8. 2014

Našich zákazníků si velice vážíme a tak jsme pro Vás připravili možnost se k našim službám v diskuzi pod tímto článkem vyjádřit.

Uvítáme vše, co nám pomůže naše služby připravit pro Vás, pro zákazníky,  co nejlépe. Uvítáme každý podnět ke zlepšení naší práce, každý nápad na nový výlet či službu, kterou by naši zákazníci mohli ocenit. A nebudeme se bránit ani pochvale :-). 

 

Těšíme se na Vaše názory. 

Daniela a Karel

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Další skvělá dovolená

(Karel GranCanariaServis, 23. 7. 2017 13:01)

Jsme rádi, že se Vám na Gran Canaria líbilo a že se chcete jednou vrátit, i tak trochu kvůli nám. Lepší "vysvědčení" naší práce nám nemůžete dát. Díky. Karel

Výlet s paní Danielou

(Zdeňka a Bedřich Crhovi, 10. 4. 2017 22:39)

Letos jsme v posledním březnovém týdnu strávili 8 dní na Gran Canarii a nechtěli jsme jenom odpočívat u bzénu, ale i něco vidět. Přihlásili jsme se na celodenní výlet autobusem do vnitrození ostrova, ale k našemu velkému zklamání se výlet pro malý zájem nekonal. O to větší radost jsme měli, když jsme zcela náhodou dostali tip na služby pana Karla a Daniely a výlet na nejvyšší horu Gran Canarie, kávička v "piknikovém lesíku" ve výšce 1603 m nad mořem, návštěva vinařství a vůbec celý den s mnoha informacemi o životě na ostrově jsme si s paní Danielou a další mladou dvojicí z Česka nádherně užili.
Díky a pokud se na ostrov vrátíme, rádi Vaše služby znovu využijeme.

Re: Výlet s paní Danielou

(Daniela GrancanariaServis, 11. 4. 2017 18:36)

Děkuji Vám za pochvalu, ta je vždy takovou sladkou tečkou za každým výletem. Půldenní výlet Střecha Gran Canaria je můj nejoblíbenější a to nejen kvůli tomu vinařství a kávě :-). I já Vám děkuji za příjemnou společnost a těším se zase někdy na shledanou. Daniela

Děkujeme

(Cápalovi, 30. 3. 2017 20:40)

Počátkem března jsme uskutečnili cestu na Gran Canarii. I když jme cestovali po vlastní ose a jen s "batůžky", tak služby pana Karla předčily nabídky renomovaných cestovních kanceláří. Doprava z a na letiště, nákup, šestihodinový výlet +, s erudovaným komentářem nám i dětem dal mnohem a mnohem více než renomovaný "BEDEKR". Již před odjezdem nám byl Karel nápomocen při plánování cesty a poskytl řadu užitečných informací.
Všem doporučujeme a díky za super dovolenou.
Hned bychom se vrátili.

Re: Děkujeme

(Karel GranCanariaServis, 11. 4. 2017 18:31)

Zdravím Vás z Gran Canaria a děkuji za slova chvály. Snad jste neměli "zpátečku" moc dlouhou a nezlobili děti :-). Budeme samozřejmě velmi rádi, když budete naše služby "šířit" mezi svými známými, reference od spokojených zákazníků jsou vždy tou nejlepší reklamou. A pokud budete někdy přemýšlet o návratu, jak píšete, neváhejte ani minutu a napište. Hezký den a těším se na shledanou. Karel

To jsem měl zas jednou dobrý nápad...

(Adámkovi, 10. 3. 2017 10:45)

Začátkem března jsme se rozhodli zpestřit si pobyt na Gran Canarii dvěma výlety s Grancanariaservis, který jsem objevil čistě náhodou při plánování náplně dovolené. Nabídka vypadala poutavě a dnes mohu s nadšením konstatovat, že skutečnost předčila naše očekávání. Vše, co je psáno níže, je pravda, byli jsme ohromně spokojení, přestože první den nám nepřálo počasí na plánovanou horskou túru, ale vzhledem k tomu, že jsme měli objednávky dvě, prohozením se vše vyřešilo k naprosté spokojenosti. Pan Karel je studnice vědomostí, a rozhodně vám poskytne více informací a zprostředkuje více zážitků, než výlet zprostředkovaný CK. Děkujeme, doporučujeme, rádi vzpomínáme, hned bychom jeli zpět.....

Re: To jsem měl zas jednou dobrý nápad...

(Karel GranCanariaServis, 17. 3. 2017 20:03)

Zdravíme z Gran Canaria. Jsme vždy rádi, když můžeme společnými silami porazit zimní nevyzpytatelné počasí a přispět tak k příjemnému průběhu dovolené. Děkujeme za pochvalu a věříme, že se ještě někdy na našem ostrově setkáme.

Velká pochvala

(Bejdákovi, 4. 12. 2016 22:21)

V polovině listopadu jsme měli možnost navštívit ostrov Gran Canaria a absolvovat výlet s panem Karlem. Byl to opravdu perfektní zážitkem, nejen, že jsme viděli spoustu zajímavých míst, ale také jsme se dozvěděli vše co nás zajímalo. Neexistovala odpověď na naše všetečné otázky, kterou by pan Karel nevěděl :-). Opravdu všem doporučujeme využít služby pana Karla a jeho ženy.

Bejdákovi, Bor

Re: Velká pochvala

(Karel GranCanariaServis, 3. 1. 2017 23:42)

Listopad je už tak dávno :-) ne teď vážně ... děkujeme za pochvalu, vždy nás velmi potěší a získáme náboj pro další práci. A k těm všetečným otázkám? Určitě se najdou bílá místa v našich znalostech, ale snažíme se je stále odstraňovat. Přejeme vše nejlepší do nového roku, hlavně zdraví a pohodu. Věřím, že se ještě u nás sejdeme. Karel

Pohoda a profesionalita

(Vráťa, 12. 12. 2016 14:40)

Prožili jsme s manželkou, díky i vám, na Gran Canaria krásný týden. Vaše služby jsou nejen profesionální, ale i i velmi milé, příjemné a oba překypujete ochotou. Každému, s klidným svědomím, mohu vaše služby doporučit. Moc vám děkujeme:

Re: Pohoda a profesionalita

(Karel GranCanariaServis, 3. 1. 2017 23:39)

Velmi děkujeme za pochvalu a přejeme vše nejlepší do nového roku. Vánoce byly trochu hektické, přeci jen, na Gran Canaria přijíždí stále více a více Čechů a tak máme malé zpoždění s odpovědí :-). Jsme rádi za každá slova chvály a věříme, že se ještě u nás na ostrově věčného jara sejdeme. Daniela a Karel

skvělé služby

(Mirka, 18. 11. 2016 19:26)

Jsou to 2měsíce co jsme se vrátili z rodinné dovolené s dětmi 5,5 a 3 roky. Využili jsme služeb odvozu z letiště do hotelu a udělali jsme pro začátek strávení dovolený ten správný krok. Paní Daniela nás přesně v uvedenou dobu na letišti vyzvedla, dovezla za 35minut do hotelu (svozový autobus od CK jel 2hodiny!) a ještě jsme se dozvěděli spoustu zajímavých informací o ostrově. Vaše služby tedy jen mohu doporučit. Děkujeme Mirka s rodinou.

Re: skvělé služby

(Daniela GrancanariaServis, 29. 11. 2016 14:52)

Jsem velmi ráda, že jsem Vám mohla zpříjemnit dovolenou. Na opětovnou shledanou na ostrově věčného jara!

Super služby a super ľudia

(Alena a Milan, 6. 9. 2016 20:30)

V termíne od 27.8 do 4.9 sme strávili s manželkou týždeň na gran canaria a absolvovali sme dva výlety jeden s pani Danielou Puerto Mogán a južné pobrežie. Už po prvom výlete sme boli veľmi spokojní s prístupom a ochotou prispôsobiť sa našim požiadavkám. Druhý výlet sme absolvovali s pánom Karlom a jednalo sa o Gran Tour v opačnom poradí (najprv hory a potom severná časť ostrova). Počas výletu sme dostali neskutočné množstvo informácií o jednotlivých miestach a o histórii ostrova. Všetko sme dohodli dopredu cez mailovú komunikáciu. Naše požiadavky boli splnené do posledného puntíka. Ako bonus sme dostali nádherné počasie a krásny výhľad na ostrov Tenerife. Taktiež sme dostali dobré rady pri nákupe miestnych syrov ( sú fantastické) a medu. Na GC sa určite plánujeme vrátiť a využiť Vaše služby znova. Ďakujeme za spríjemnenie dovolenky a tešíme sa na stretnutie znova.

Re: Super služby a super ľudia

(Karel GranCanariaServis, 18. 9. 2016 17:01)

Velice děkujeme za slova chvály a jsme rádi, že Vás Gran Canaria "chytla" za srdce. Budeme se těšit na další shledání. Daniela a Karel.

Dva krásné výlety

(Vladko a spol., 8. 8. 2016 17:46)

Vřele doporučujeme všem, kteří nechtějí trávit svou dovolenou jen u bazénu nebo na pláži. O ostrově a jeho obyvatelích se dozvíte vše a uvidíte věci, o kterých se v průvodcích nedočtete. Díky za nádherné zážitky.

Re: Dva krásné výlety

(Karel GranCanariaServis, 19. 8. 2016 20:02)

Je vždy velkým pohlazením po duši, přečíst si děkovná slova návštěvníků našeho ostrova. I já jsem rád s Vámi strávil příjemné dny a těším se třeba někdy na shledanou.

Jednička s hvězdičkou

(Jakub a Veronika, 12. 7. 2016 22:10)

Děkujeme za perfektní služby v průběhu naší dovolené. Byli jsme nadšení, moc se nám líbil jak výlet za delfíny, tak jízda na velbloudech i Severní tour. Díky ní jsme poznali, že na Gran Canaria nejsou jen pláže, moře a ideální slunečné počasí, ale také hory, zima a spousty dalších věcí. Pan Karel i paní Daniela nás obohatili svými radami a vyprávěními. Nikdy bychom sami asi neochutnali kozí nebo ovčí sýr, který prodávají například v krámku v Teroru. Doufáme, že se na Gran Canaria ještě někdy podíváme. Pokud se tak stane, určitě Vaše služby opět využijeme. Děkujeme moc.

Re: Jednička s hvězdičkou

(Karel GranCanariaServis, 19. 8. 2016 20:00)

I já jsem se na Gran Canaria opět naučil jíst sýry, jejichž chuť jsem ztratil někde mezi eidamem a ementálerem :-). Teď vážně, sýry jsou zde opravdu lahodné, jejich výroba plná tradic a tajemství bylinek, prostě je stále co nového objevovat. Jízda na velbloudech po dunách je skutečně zážitek, evokující saharské pláně, písečné hory a beduíny. Jen škoda, že se brzy duny pro návštěvníky zřejmě uzavřou. Tedy dobře pro přírodu, hůře pro turisty, kteří na hřbetech velbloudů brázdí duny v Maspalomas. Také se těším na setkání s Vámi.

Úžasný výlet

(Radka, 5. 7. 2016 11:33)

Vybrali jsme si výlet Arucas - Firgas - Teror. Byli jsme nadšení. Pan Karel úžasně vyprávěl a ukázal nám, že ostrov není jen suchý a vyprahlý co jsme viděli po cestě do hotelu. Dále jsme navštívili trhy v přístavu Mogán. Trhy jsme jen prošli a kochali se přístavním městečkem. Krása. Ještě jednou moc a moc děkujeme