Jdi na obsah Jdi na menu
 


Názorů našich zákazníků si velice vážíme

10. 8. 2014

Našich zákazníků si velice vážíme a tak jsme pro Vás připravili možnost se k našim službám v diskuzi pod tímto článkem vyjádřit.

Uvítáme vše, co nám pomůže naše služby připravit pro Vás, pro zákazníky,  co nejlépe. Uvítáme každý podnět ke zlepšení naší práce, každý nápad na nový výlet či službu, kterou by naši zákazníci mohli ocenit. A nebudeme se bránit ani pochvale :-). 

 

Těšíme se na Vaše názory. 

Daniela a Karel

 

Vytisknout

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Úžasný výlet

(Karel GranCanariaServis, 19. 8. 2016 19:54)

Výlety na sever ostrova jsou velmi vděčné, návštěvníci vidí skutečně zcela jiný obraz našeho ostrova. Lesy, pole, áleje eukalyptů, vavřínové lesy, ale také malebná městečka. Jak rozdílná od turistických center na jihu. I pro mě jsou výlety jako byl ten s Vámi vždy velmi zajímavé. Tak zase někdy naviděnou.

Jedinečná dovolená

(Milka a Dana, 15. 6. 2016 13:56)

Na přelomu května a června jsme s kamarádkou trávily dovolenou na Gran Canarii a měla jsem to obrovské štěstí, že jsem noc před odjezdem narazila na tyto stránky. Volala jsem tedy už přímo z ostrova a moc jsem nedoufala, že se domluvíme. Byly jsme tedy velice vděčné za to, že si pan Karel našel tři dny, ve kterých nám dopřál úžasné výlety a ještě nás odvezl do ZOO a zpět.
Pane Karle, díky Vám jsme prožily nezapomenutelné dny, protože jsme nejenom viděly kouzelná místa, na něž bychom se jinak nedostaly, ale navíc jste nám poskytl i mapy a neocenitelné tipy a rady na další výlety.
Děkujeme za všechno, Vaší zásluhou je naše dovolená opravdu nezapomenutelná!

Re: Jedinečná dovolená

(Karel GranCanariaServis, 19. 8. 2016 19:50)

Děkuji moc za slova chvály, jsem opravdu rád, že se Vám dovolená vydařila i díky našemu přispění. Tak někdy zase nashledanou na ostrově věčného jara.

Nejlepší dovolená

(Renata, Petr a David Adamovi, 11. 5. 2016 15:56)

Dobrý den,
chtěli bychom touto cestou moc poděkovat panu Karlovi za úžasnou dubnovou dovolenou na GC. Absolvovali jsme tři výlety s velice milým a příjemným člověkem, který dokáže neskutečně poutavě vyprávět a znalosti o ostrově má lepší než kdejaký domorodec. Do toho zorganizoval krásné počasí - co víc si přát. Snad jen další brzké setkání.

Re: Nejlepší dovolená

(Karel GranCanariaServis, 11. 6. 2016 13:33)

To víte, organizace počasí to je moje :-))) ale teď vážně ... vím, že to zní jako klišé, ale opravdu nejspokojenější jsme, když zákazníci od nás, z našeho ostrova, odjíždějí a mají přání se ještě vrátit. Budeme Vám držet palce, aby se Vám přání další dovolené na Gran Canaria vydařilo.

Pěkný výlet bez starostí

(Hana, Sylvie, Pavlína, 26. 4. 2016 21:59)

Dobrý den, měly jsme holčičí dovolenou a nechtěly jsme se válet jenom na lehátkách. A tak jsme se ještě před odjezdem emailem domluvily s panem Karlem na výletě Střecha Gran Canaria, tedy do hor. SMSkou jsme si to ještě z G. Canarie potvrdily a setkání dopadlo výborně, ale počasí už moc ne. Takže výlet do hor padl, ale pan Karel neměl problém vymyslet náhradní výlet, kde zařídil i lepší počasí. Takže jsme se dozvěděly spousta zajímavého o původu ostrova, o lidech zde žijících dnes i dříve, o politice dříve i nyní, zkrátka o všem. GranCanariaServis fakt doporučujeme a děkujeme moc za pěkný výlet.

Re: Pěkný výlet bez starostí

(Karel GranCanariaServis, 11. 6. 2016 13:26)

To víte, dubnové počasí, ty pranostiky platí i zde na Gran Canaria. To hlavní je, že nám vyšel náhradní program a že se Vám výlet líbil a přinesl Vám nejen zábavu ale i poučení. Těším se na setkání u nás na ostrově věčného jara.

Příjemně a poučně strávený den.

(Jiří Crha, 22. 2. 2016 17:09)

Dobrý den, naše parta chtěla poznat ostrov G. Canaria trochu lépe a proto jsme zareagovali na nabídku služeb pana Karla. Měli jsme zájem hlavně o prohlídku místa, z kterého vlastně ostrov vznikl- kaldery. Byl z toho celodenní výlet ke kráteru, ale cestou jsme se zastavili např. v městečku Teror. Pan Karel má svou práci jako koníčka. Jinak si neumím vysvětlit jeho znalosti, s jakými nám vysvětloval vše možné od historie ostrova, parametrů geologického vzniku a způsobu, o historii původních obyvatel i neveselém konci, o místním zemědělství a současném rozvoji ostrova. Specialitou pana Karla je znalost počasí na ostrově a načasování výletu. Diky tomu i samozřejmě dávce štěstí,jsme na nejvyšším bodě ostrova měli krásně, s viditelností, která umožnovala focení a natáčení bez omezení.
Celý den jsme slyšeli zajímavé a detailní informace a kochali se krásným kusem země. Klobouk dolů. Už se těšíme na další příště. Děkujeme Petra, Jirka a Václav.

Re: Příjemně a poučně strávený den.

(Karel GranCanariaServis, 1. 4. 2016 21:47)

Vzpomínám na to, počasí se nám vyvedlo skutečně mimořádně. Je fajn, že jste během výletu pochytili pár nových ale hlavně zajímavých informací :-). Naší snahou je "lovit" stále nové informace o ostrově a tak nás vždy potěší, když zákazníci naši snahu ocení. Pochvala je vždy nejlepší motovací pro další studium :-). Těšíme se další setkání!

Maxi úžasná dovolená

(Radka, Ilona a děti, 17. 3. 2016 18:00)

Chtěla bych touto cestou maximálně poděkovat panu Karlovi a Daniele za super dovolenou na ostrově Gran Canaria .
Oba dva se nám perfektně věnovali. Vše co jsme dohodli přes mejlíky a sms klaplo do posledního puntíku.
Vše co jsme se dozvěděli o životě, historii, tradicích ostrova ještě vstřebáváme teď jelikož znalosti Karla jsou neuvěřitelné. Takové podrobnosti co nám vyprávěl, nevíme ani o ČR.
Opravdu doporučuji, cestovali jsme individuálně s mojí kamarádkou a dětmi . Karel nám zařídil jak letenky, tak pomohl s ubytováním.
Samozřejmostí jsou výlety, které má perfektně zorganizované.
Prostě posíláme jedničku s hvězdičkou za jejich služby a přístup.

Re: Maxi úžasná dovolená

(Karel GranCanariaServis, 1. 4. 2016 21:41)

Moooc velké díky za pochvalu. Vždy jsme velmi rádi, když jsou naši zákazníci spokojení a to nejen s počasím :-). Věříme, že se ještě u nás na Gran Canaria spolu setkáme. Nezapomeňte na ty tyčky, určitě najdeme nějakou cestu :-). Daniela a Karel

Prostě paráda

(Marcela M., 15. 1. 2016 20:23)

Děkujeme za úžasný výlet, plný žážitků, informací a překvapení. Cestovat po ostrově s člověkem, který má neuvěřitelný přehled, umí informace podat a ještě ho to baví, to je radost! Děkujeme a těšíme se někdy příště.
Marcela+Hana

Re: Prostě paráda

(Karel GranCanariaServis, 15. 1. 2016 22:45)

Zdravím, právě jsem si přečetl i Váš email a ještě že jste mě neviděli, jak jsem se červenal :-). Děkuji moc za slova chvály, jsem rád, že jsem Vám poskytl potřebné informace a vysvětlení, aby Váš výlet byl skutečným zážitkem. Také děkuji za fotografie. Myslím si také, že Vaše dovolená byla báječná i kvůli počasí a místu ubytování, duny jsou skutečnou perlou našeho ostrova. Věřím, že se se jednou vrátíte a budeme mít možnost duny třeba projít společně. Hezký večer. Karel

Díky za poznání Gran Canarie

(Josef Burián, 18. 12. 2015 17:24)

Díky Vaší nabídce a velmi dobrým službám jsme poznali víc než jen písek a moře. Výlet s Vámi všem cestovatelům doporučuji.

Re: Díky za poznání Gran Canarie

(Karel GranCanariaServis, 25. 12. 2015 15:34)

Velmi děkujeme za pochvalu, měli jsme výborné počasí a tak náš výlet byl opravdu skvělý. Ano, Gran Canaria není jen moře, vnitrozemí je úžasné a ani po 25 letech mě nepřestává překvapovat. Stále je co nového objevovat. hezké Vánoční svátky do Čech! Karel

Bez vás by to nebylo tak super

(Martin N., 2. 10. 2015 17:03)

I já se připojím s velkým díkem, už je to víc jak měsíc co jsme zpátky, ale díky vám je na co vzpomínat. Poznat ostrov tak jak jste nám ukázali jsme měli tu čest poprvé a nemělo to chybu. Pokud se nestane nic co bychom nechtěli, tak se na vás budeme těšit i za pár let, kdy se určitě vrátíme. Díky vám měla naše dovolená obrovský bonus. Děkujeme Novotňáci z Hradce

Re: Bez vás by to nebylo tak super

(Karel GranCanariaServis, 18. 11. 2015 0:43)

Na bonusy se speciallizujeme :-))) ale teď vážně, pochvala vždy potěší stejně jako pocit, že se ostrov věčného jara zalíbil dalším návštěvníkům. Určitě se vraťte, je tady stále co nového objevovat.

Karel

Velké díky

(Saša a Lenka, 19. 9. 2015 21:06)

Moc děkujeme panu Karlovi za krásné tři dny, které nám věnoval a diky němuž jsme poznali ostrov Gran Canaria tak, jak by se nám to určitě s CK nepodařilo. Výlet za poznáním severu ostrova byl skvělý. Jeho vyprávění a poznatky o historii ostrova byly úžsané. Současně velmi oceňujeme servis při zajištění kol a cyklovýletu. Všem doručujeme služby pana Karla a jeho manželky.

Re: Velké díky

(Karel GranCanariaServis, 18. 11. 2015 0:40)

Je to tak, historie byla vždy mým velkým koníčkem :-). Děkuji za pochvalu, jsem rád, že se cyklovýlet líbil. Nezapomeňte na Gran Canaria a vraťte se, budeme se těšit!

Daniela a Karel

Skvělé výlety

(Alena, 22. 10. 2015 21:38)

Moc ráda bych poděkovala panu Karlovi za dva úžasné výlety – Gran Tour a Trecking z Cruz de Tejeda do Artenary. Během dvou dnů jsme poznaly téměř celý ostrov a díky svělému vyprávění jsme se dozvěděly spoustu zajímavých informací o ostrově. Ještě jednou děkujeme za perfektní organizaci výletů. Vaše služby všem doporučuji! Zdravíme z Prahy - Alena L. s maminkou